Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Szerbia: Kopaonik, Brezovica topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
teletabiii
56 élménybeszámolót írt
56
19 éve tag
2019.10.20. 14:37
T. Tamás !

Mi voltunk pár éve ebben az időszakban. Mivel az ortodox karácsony két héttel később van, mint a miénk, az igazi főszezon általában szilveszter előtt kezdődik csak. Hogy az idei szabadnaptorlódás az év vége előtt mit fog jelenteni, azt nem tudom. Figyelni kell, mikor ér véget az ünnep előtti kedvezményes időszak, nagysából az jelenti az előszezon végét. Parkolás nem volt egyszerű, de mi a központi részen laktunk, 5-10 perces sorbanállás lehetséges a központi lifteknél, kifelé gyakorlatilag semmi. Persze ebben az időszakban általában nem üzemel az összes pálya, ugyanakkor igyekeznek hóágyúzni, ha nem is az Alpokban megszokott erővel.
Ami a szintkülönbséget illeti, az abból adódik, hogy van egy hosszú pálya, amelyik elvileg levisz a közeli faluba (talán Brzece ?), ezekhez van két kétüléses lift is, melyek szinte soha nem üzemelnek, mert többségében hóhiány miatt a pályák sem járhatóak. (itt nincs hóágyúzott rész egyenlőre). Terveznek ide egy hosszú kabinost, ami a hegyre is felvinne, de nem tudni, mikor valósul meg.
ttamas1028
190 élménybeszámolót írt
190
14 éve tag
2019.10.20. 11:45
Sziasztok!
Karácsony és szilveszter között mennénk ide síelni. Valakinek van tapasztalata az ilyenkor tapasztalható tömegről?

Kedves adminok, egy észrevétel, a sipark jelenleg nyitott része, kizárt, hogy 960 M szintkülönbséget kitenni. Régen lehetett egy kabinos lift, a hegy túloldalán, valószínűleg annak az adata az.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.