Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Saalbach - Hinterglemm topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
apa
114 élménybeszámolót írt
114
16 éve tag
2020.01.20. 16:10
Köszi!
sipiattila
109 élménybeszámolót írt
109
15 éve tag
2020.01.20. 12:46
Nem arról,
hanem erről:
https://www.almhuette-saalbach.com/
Üdv: Sipi
Előzmény: (apa 207656)
saalbach.jpg
IMG-2519.JPG
IMG-2520.JPG
apa
114 élménybeszámolót írt
114
16 éve tag
2020.01.20. 11:01
Erről van szó, vagy ez más?

https://www.sinnlehen.at/kontakt-anreise/

Mert ez teljesen Leogang mellett van, nem a 166-os pályán. Vagy csak a név egyezik?

Van ennek a szállásnak akkor honlapja?
Előzmény: (Sörapu. 207629)
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
bouquetk
383 élménybeszámolót írt
383
12 éve tag
2020.01.20. 10:54
A fentieket kiegészítve, többen többször is megcsináltuk a Challenge-et. Tempós síeléssel 6 óra alatt bőven teljesíthető. Időnként tettünk bele egy-egy pluszt is. Pl. a Bernkogel felett a kék ülős csak kilenckor nyit, mi előbb voltunk ott, ezért mentünk egy parádés kört a Bernkogelen is, meg a nap végén Kolmainson is, mert belefért és jól esett. Ami inkább említésre méltó, hogy a velünk lévő kilenc (!) éves Eszterke mosolyogva, végig elvezve a sízést megcsinálta. Valószínűleg nem sokáig lesz rekorder a csapatunkban, mert az öt éves öccse is 60 km felett ment egy nap.
Előzmény: (Sörapu. 207629)
Sörapu.
1360 élménybeszámolót írt
1360
15 éve tag
2020.01.19. 18:43
Barátainkkal immár közel tíz éve járunk ide az egyik legjobb salzburgi síterepre. A pályarendszeren kívül a szállás elhelyezkedése az atrakció ugyanis a 166-os sípálya közepén található. A Muhbarackot valamikor pásztorszállásnak építették és hosszú ideig ekként is funkcionált, míg sok évvel ezelőtt egy egyszerű túristaszállást alakítottak ki belőle. 4 hálószoba 14 ággyal és egyetlen fürdővel, wc-vel és egy szűkös közösségi tér fogadta a vendégeket, ahol sparhelten főztünk és fatüzelésű kályhával fűtöttünk. Még a mosogatáshoz szükséges melegvizet is úgy kellett melegíteni. Itt aztán mindenkinek volt ház körüli feladata a favágástól kezdve a fűtésig, a takarítástól mosogatásig sok minden. A szűkös és spártai körülményeket feledtette a nagyszerű társaság, a mesés panoráma, vagy az, hogy a házból kilépve már a sípályán voltunk. Kezdetben még a csomagjainkat a Kohlmaisbahn középső állomásától kézben cipeltük. Ez pár éve már egyszerűbb lett, mióta egy ratrakossal hozatjuk-vitetjük a cuccokat. Lássuk be ennyi ember egyheti élelmét, ruháját vagy azt a 4 hordó sört nem is lehet már máshogy szállítani.

Aztán erre a szezonra minden megváltozott. Már hiába keresi egy arra síző a Muhbarackot, hiszen a cégér a bohóccal már egy maishofeni raktár mélyén pihen. A házat kibővítették és teljesen átalakították. A Schattbergre és a völgyre néző közösségi teret megduplázták, egy minden igényt kielégítő konyhát és nagy étkezőt varázsoltak belőle. 4 tágas apartmanban 16 ágy található és a fűtés is XXI. századi színvonalú. Az új cégérről pedig megtudható, hogy ezentúl Sinnlehenhof néven várja majd a vendégeket.

Idén is itt töltöttük január második hetét még bevezető áron. Az anticiklonnak köszönhetően minden nap giccses képeslap-időben síztünk, illetve napfürdőztünk a ház teraszán. Tavaly ennek épp az ellenkezője volt, amikor a szűnni nem akaró havazás miatt többször órákra lezárták a völgyet. De ha így alakult elviseltük és esténként a szintén vadonat új szaunában folytatódott a relax.

Tegnap reggelre a havazás is megérkezett, mi pedig fájó szívvel, de összepakkoltunk és hazaindultunk. A házat pedig le is foglaltuk jövő január 2. és 3. hetére, úgyhogy a csoda folytatódik.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.