Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Gerlitzen Alpe - Karintia topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Muthig Gábor
4 élménybeszámolót írt
4
8 éve tag
2020.01.31. 09:03
Ha csak kék pályázni akarok akkor én nem javaslom Gerlitzent. Az 5-ös rövid, az 1-en meg sokan vannak és hamar szétcsuszkálják. A felvonók amúgy jók , szerintem a kiszállásokkal nem lesz baj ha ide mentek. De kár lenne kihagyni a klösterel pályákat, az nagy élmény tud lenni, főleg reggel. kb 6 km piros 1-2 letörésnél már inkább bordó de nagyon jók.
Ha tényleg csak kék pályázni akartok akkor én máshova mennék. Pl. Murau-ban lényegesen több a kék pálya elég jól lehet variálni és ha nem tévedtek el egyszer sem akkor egész nap lehet kabinossal közlekedni. Vagy Suhleck 1 napos túrára egész jó tud lenni.
Előzmény: (Rekuh 207961)
Rekuh
2 élménybeszámolót írt
2
4 éve tag
2020.01.30. 22:13
Tudnátok segíteni abban, hogy Gerlitzen mennyire való viszonylag kezdő snowboardosoknak? Amit szeretnénk:széles kék pályák és könnyen használható felvonók, főleg kiszálláskor ne legyen meredek rész...
A térkép alapján az 5ös és az 1es pálya tűnik használhatónak. Tudnátok erről a két pályáról és a hozzájuk tartozó felvonókról véleményt írni. Illetve javaslatokat is elfogadok, változatos széles kék pályás síterepekre, ami Budapestről kb. 5 óra alatt megközelíthető.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.