Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (22)Időben csökkenő Időben csökkenő
csani74
20 élménybeszámolót írt
20
4 éve tag
2020.02.05. 16:34
Pont. Köszönöm.
Előzmény: (Nelson79 208129)
kova34
4 élménybeszámolót írt
4
4 éve tag
2020.02.05. 13:56
Kedves csani74

Rendszeres látogatója vagyok a fórumnak,és az első hozzászólásodat látva késztetést éreztem arra,hogy beregisztráljak,mert tudom,hogy igazad van.Teljesen értem azt amit mondani szeretnél,illetve mondasz. Sajnálom,hogy eddig csak meglapultam a háttérben! Minden reagálást figyelmesen végigolvastam. Nem is értem,hogy az emberek többsége miért nem vállalja föl az igazságot,a valóságot,miért csapja be saját magát.?
Annyi dolog kavarog a fejemben,de egyszerűen inkább magamba tartom,talán jobb is így.:)
A lényeg,hogy amiket írtál,helyettem is írtad.
Köszönet érte!
Előzmény: (csani74 208126)
Nelson79
35 élménybeszámolót írt
35
17 éve tag
2020.02.05. 13:10
A Sípark nem írhatja le, amit én igen, ha ennyire nem tetszik a hely, akkor nem kell látogatni, ilyen egyszerű.
Utolsó mondatod sajnos rád igaz a legjobban, csak azért regisztráltál most, hogy fröcsöghess egy kicsit a síparkra fórumban, az összes hozzászolásod negatív. Részemről befejeztem.
Előzmény: (csani74 208126)
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
csani74
20 élménybeszámolót írt
20
4 éve tag
2020.02.05. 11:57
Köszönöm, hogy reagáltak, reagáltál!
Tudom hogy kérdéssel nem illik "kérdésre" (?) válaszolni,de
engedjen, engedj meg néhány kérdést.
Miért ti akarjátok eldönteni, hogy hol írjam le a tapasztalataimat (?)
Miért csak e-mail (?)
Ti miért nem emailban reklámozzátok a parkot (?)
Mire való ez a FÓRUM (?)
És a sípark oldalán miért nincs fórum (?)
Amennyiben emailt írok, vajon megtudja e más,sielő az aktuális gondokat amit esetleg nem szeretne élményként megélni (?) Főleg ha valami "Magyar sítudású" szeretne menni.


"Vasárnap a pálya nem volt rossz kondícióban (igaz tökéletes sem lehetett a meleg miatt), mint ahogy az alábbiakban meg lett fogalmazva."

Köszönöm, hogy pont azt írod amit én elvártam volna a telefonos érdeklődés alkalmával is. Erről van szó. Ráadásul állítasz valamit, majd részben cáfolod is. Igen láttam a makita behajtós piros fúrószáras kollégát. Ő is ott állt a várakozó tömegben, és pont a pályák minöségéről konzultált valakivel valamint hogy hol kellene lezárni.....

A fotókat már alább írtam. Amolyan fordított pszichológia. Pont úgy verte ki a biztosítékot nálatok, mint nálam a park felvételei, melyek egy optimalizált szögből még jól is hatnak. Amikor megérkeztem a centrumba csak pislogtam.

"A szezonban nem történt hasonló leállás."
Már ne haragudj, de ebben a mondatban határozottan kijelentesz valamit, majd a folytatásban megállás nélkül cáfolod saját magad. Ezt az újfajta kommunikációt még szoknom kell. 😃

"Az pedig komolytalan, hogy lassabban járnak a liftek mint tavaly. A sebességet optimalizálják a kezelők a közönség sítudásához. Ha ugyanis nem tudnak kiszállni, és többször leáll ezért a lilft, akkor végül az újraindítás miatt nagyobb is lehet az időveszteség. "
Ismét egy állítás,és az azt követő cáfolat.
A következő hozzászólásban kettő képet fogok ide fölrakni,amennyiben a fiamtól megkapom. A tavalyi, és az idei ski tracker képeiből.... tavaly 10,6 km/h volt a felvonó sebessége az idén 6,7 km/h. Tavaly amikor volt hó a centrumban,érdekes hogy kitudtak szállni a sielők, az idei szezonra elfelejtették hogy kell kiszálni. Kérlek benneteket ne minősítsétek a sítudást a kiszállás alapján. Inkább nézzétek meg hogy hányan bakiznak alul és felül. Valamint érdekelne, hogy láttatok e már máshol is olyat, hogy a felvonó ülő része kiszálláskor majdnem a boka magasságában tolja a csizmát? Azzal hogy szerintetek rendben voltak a pályák nem akarok további eszmecserét folytatni. A kiszállónál száraz deszkára érkezés is normális?? Vagy aki ez miatt esik el az nem TUD? A fiam 210 én 200 cm magas vagyok. Nagyon szivesen modelt állok egy kiszállásnál. Én kitudok szállni és ő is,de mindig jókat röhögünk. A felvonó kezelő szerint szarúl van megcsinálva. Szerintem is, bár én megoldom. A sítudást inkább a pályákon mérjétek, ott objektívebb ifóra lehet szert tenni. Mivel sokat vagyunk a centrumban így nettó ferdítés amit írsz. Remélem megvannak a ski track felvételek minden napról amikor csak azért állították meg egy felvonás alatt vagy 5-ször a székest, mert lent a kezelősrác mint egy lassított felvétel a szallag előtt összegyült havacskát nekiállt lapátolgatni. Akkor levágtuk hogy mi is lehet az ok. Fullon volt a centrum síelőkkel akik TUDTAK sielni kiszálni... Viszont hószegény a centrum hiányzó pályákkal. Amennyiben úgy megy a lift mint tavaly ezt a centrumot gatyára verrik a sielők kb délre. Amennyibe lassul a lift esetleg lapátolgatás... stb miatt néha meg is áll,úgy ez pálya használódás kicsikét eltolódik. Tavaly annyi hó volt hogy a szélső feketén is sieltünk mégse állt le lapátolás miatt a lift meg túlterhelés miatt. Higgyétek el az IGAZSÁG FELSZABADÍT.
Amennyiben a hóinfón nem azt hallom hogy "4-5 fok van,van hó lehet csúszni, szeretettel várjuk", hanem azt hogy igen 8-10 fok van ma is , este sem fagyott hiába vagyunk hegyen, meg szél várható, egy két helyen kerülgetni kell a pályahibákat, a kiszállásnál deszkára érkezik mert nincs hó.....stb akkor én nem megyek, és most te vagy ti nem olvastok.... Az utalással még egy szösszenet. Mikor tizensokadikként a sorban végig hallgattam a sok sok előttem lévő morgást, már tudtam , hogy meg sem próbálom visszkérni a pénzemet, hisz FEJLETT MODERN világi bankkártyás fizető voltam. Deee megfogalmazódott egy ötlet. Megoldható e hogy az ajándék kupon kitöltése helyett, a pénztáros a fiókból elővesz egy formanyomtatványt, ami céges pecsétes főnökös aláírós, és a megfelelő rovatba beírja a számlaszámomat,a nevemet az összeget, majd az "utaljuk a pénzét nemsoká" mondat után mint egy tartozási igazolást átadja ezt a nyomtatványt, és elköszön. Majd az arra illetékes vissza utalja a pénzt valamikor. Lehet hogy butaságot írtam, de annak az infónak a mentén írom amit a pénztáros mondot. "Nem tudjuk visszautalni a pénzt mert nincs áram". Végezetül egy kérdéssel búcsúzom. SZERINTETEK AZ IDEI SZEZONBAN CSAK ÁLMODTAM AMIKET TAPASZTALTAM ÉS ÍROK? Mert úgy néz ki hogy az elgondolkodás helyett jópáran probálnak kioktatni, meghazuttolni,....stb. Engem az ügyfelet a vendéget akiből élnek..... Előttem jól írták.... " Ez egy ilyen ország "
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
Offtopic: Az üzenet nem tartozik szorosan a témához
2020.02.04. 16:50
Engem ez a bankkártyás dolog érdekel.. Nem lehet a Klasztert felhasználni, hogy módosítsanak a számviteli törvény idevágó passzusán? Szerintem nincs is az országban más ilyen jellegü felhasználás ahol a bérletre kaució van ezért lehet, hogy elavult már a törvénykezés. Nem értek hozzá csak korábban itt és a Bakonyban is szívás volt kp nélkül menni.
SíoktatóPark
39 élménybeszámolót írt
39
13 éve tag
2020.02.04. 14:08
Kedves Csani74,

Megértéssel és sajnálattal olvasva a rossz élményeket, felmerül néhány kérdés és cáfolat is. Nem lehetne esetleg egyenesen pl. e-mailben a sípályához fordulni ilyen esetben.. Nem derült ki, hogy jelezted-e például e-mailben az alábbi panaszokat!

Vasárnap a pálya nem volt rossz kondícióban (igaz tökéletes sem lehetett a meleg miatt), mint ahogy az alábbiakban meg lett fogalmazva. Azért elég durva és döbbenetes olyan képekkel alátámasztani ezt a véleményt, ami a gyalogos beléptető kapunál készült, és a hegygerincen a pálya legszélén! De ettől még 6-7 hektáron jót lehetett síelni aznap! Mindig korrektül ki van írva az átlagos hóvastagság, mivel azt szondázással is mérik. A síiskola, a Sí Szövetség, az egyesületek több pályát is tűztek az elmúlt napokban (1-es, 3-as, 5-ös pálya). Legutóbb éppen tegnap. Kb. 50 cm hosszú egy ilyen fúrószár. Csak néhány helyen érték el a talajt pl. a szombati tűzésnél. Nyugodtan oda lehet csúszni hozzájuk, és meg lehet kérdezni milyen vastag lehet a hó.

Most vasárnap az áramszolgáltatás több órás leállása rendkívüli (csak max 50 km/h széllökés lehetett) és váratlan volt. A környező falvakban is elment az áram. A pénztárban sem volt áram, és elment a mobilszolgáltatás is, ezért érthető, ha nem volt könnyű megoldani a feladatot (pl. bankártyás visszafizetés esetében, főleg hogy számviteli szabályokat ne sértsen senki!). De időarányosan a pénzt is visszafizették. Jóval hamarabb léptek a kollégák, mint ahogy az ki van írva. Fontos tény, hogy a liftet szél miatt nem kellett leállítani, mert végül nem volt olyan erős szél, ami miatt ez bekövetkezett volna! (Az ÉMÁSZ-nak a sípálya több tíz milliót fizethetett eddig ki hálózathasználati díjként, hálózatfejlesztési díjként, de a szolgáltató még mindig nem újította fel teljesen az elavult hálózatot. Természetesen esély sincs arra, hogy a szolgáltató kártéírtést fizessen.)

A szezonban nem történt hasonló leállás. Volt ugyan egy esti síelés, amin néhányszor néhány percre leálltak a liftek (áramszolgáltatás akadozása megint), de ott összesen alig volt kb. 5-10 perc az egész. Ezen kívül az ülőlift kb. egyszer állhatott meg műszaki hiba miatt "hosszabb" időre, kb. 20-30 percre. Akkor is történt kompenzáció, mert meg lett hosszabbítva a nyitvatartás annyival, amennyi volt a kiesési idő. Már néhány éve bevezetett gyakorlat a Síparkban, hogy ha "túl sokan vannak" (a Panorámalift miatt manapság csak néhány szombaton alakulhatnak ki hosszabb sorok), akkor ez kompenzálva van meghosszabbított nyitvatartással. Ilyenkor be is szokták jelenteni a Panorámalift hangosbemondójában, hogy a jegyek érvényessége pl. egy órával meg lesz hosszabbítva. Az pedig komolytalan, hogy lassabban járnak a liftek mint tavaly. A sebességet optimalizálják a kezelők a közönség sítudásához. Ha ugyanis nem tudnak kiszállni, és többször leáll ezért a lilft, akkor végül az újraindítás miatt nagyobb is lehet az időveszteség.
Előzmény: (csani74 208079)
csani74
20 élménybeszámolót írt
20
4 éve tag
2020.02.04. 12:23
Értem... Valakitől megkaptam hogy nem sielek olyan jól mint az üzemeltető, most meg fizikából bukásra állok. 😃😃 A fizikai ismereteim köszönik szépen jól vannak. Valamint azt üzenik , hogy ök próbáltak összedolgozni a földrajz ismereteimmel akik ismernek egy pár fajta klímát,égtájat. Északi fekvés, hegyi klíma....... de mivel nem voltak biztosak a dolgukban az ismereteim, üzentek a vezérlőtoronynak, hogy csörögj már oda haver,hogy mi a szitu. Na A telefon másik végén igen.... ott,na ott van baj a fizika ismerettel. Nem tudják mi az a kristályos vagy folyékony halmazállapot....stb.
Tovább menve azon a megállapításon hogy nem olvássák vagy nem értik amit írok. Valaki idézzen már tőlem hogy hol ítam hogy tökéletes pályára számítottam. Én arra számítottam , hogy KORREKT infót kapok,ami alapján eldöntöm hogy akarok e kocsikázni 340Km-t. Mer 170+170=340. Nagyon sokszor indultunk el plussz fokban,és mire a hegyre értünk érdekes minusz lett. Mivel rendszeresen járok ide a parkba nagyjából eltalálható a hőfok különbség. És kibékülök a néha lazább pályákkal is. Most úgy gondoltam , hogy inkább odacsörgök biztos ami biztos. Időkép, vebkamerea ide vagy oda, megis csak az a legokosabb aki ott van a parkba.Aki még mindig megpróbál ennek ellenére győzködni, hogy az online megoldások a legjobb infót adó helyek,azt megbántás nélkül arra kérem keresse fel a háziorvosát , vagy holnaptól probálja meg fordítva bevenni a napi piruláját.😃
Annyiszor írhattam már volna ebben a szezonban ide, de nem írtam . A lift állandóan leáll , a tavalyi tempója a liftnek már csak egy emlék...stb. A múltkor mikor már majdnem leált a lift olyan lassan ment, kijött a liftkezelő hogy négyessével üljünk.... Az egyik sporttárs odaszolt hogy miért ilyen lassú a lift. Az összegyült tömeg azt a választ kapta hogy a lift tempója a magyarországi sítudáshoz van beállítva.... a csákányosnál azt mondta a srác hogy nem bírja a hálózat... Na szóval lehetne ide írsogálni. Mivel most elérték az ingerküszöbömet ezért írok. És ne akarjanak semmit nekem bemagyarázni. Én ott voltam. Semmivel nem írok tőbbet mint amit megéltem és mint ami történt.
Pantherophis
57 élménybeszámolót írt
57
13 éve tag
2020.02.04. 10:42
Kedves csani74!
Sajnálatos, hogy negatív élménnyel zárult a síelés.
Ahogy többen is írták, folyamatosan 7-10°C volt a pályán napok óta, erős napsütéssel és erős széllel. Aki ilyen körülmények között, ennek tudatában nem olvadó, foltos hóra, hanem kiváló állapotú pályákra számít, az illúziókat kerget, vagy nincs tisztában a fizika alapjaival.
Előzmény: (csani74 208079)
csani74
20 élménybeszámolót írt
20
4 éve tag
2020.02.03. 22:47
Bocsánat, de nekem nincsen facebook-om és nem is lesz. Értem én, hogy nehéz elfogadni az igazságot,pont annyira mint a hazugságot. Mindenki amellé teszi a voksát amit könnyebben tud képviselni, vagy elfogadni. Én ezt tiszteletben is tartom. Senkit nem szeretnék meggyőzni. A véleményem még mindig ugyan az a kialakúlt helyzetről.
Amit furcsálok, hogy a kérdéseimet az üzemeltetőnek címeztem , de még nem voltak olyan fontosak a kérdések hogy válaszoljanak. Sebaj. Minden reakciót lehet értékelni.
Ami még érdekesebb, hogy mindegy mit írok ide azt fura módon páran a maguk módján megpróbálják megaknázni. Igen néztem az időképet amin nem volt egyértelmű a helyzet igen olvastam az itteni fórumot értékelhető infó nem volt. Igen néztem a sípark honlapját indulás előtt. Igen OBJEKTÍV próbáltam lennin igen még telefonon is érdeklődtem. Ja hogy sehol nem az igazat láttam vagy mondták? Igen most emiatt beszélgetünk itt. Igen így legalább aki ezt olvassa majd nem jár úgy mint mi. Ja igen ha valami csak egy "szikkadt kifli" nem kell félni kimondani. Ez most csak ennyi. Akkor hozok ennek tudatában egy döntést hogy indulok vagy sem. Ja hogy a szikkadt kiflinek közben vissza vették a felét? Értem. Szóval minden bejegyzésemre érkező reakciót és érvet pont annyira tudok megérteni és elfogadni mint amennyi megértésre talál az.
Előzmény: (Nelson79 208078)
Nelson79
35 élménybeszámolót írt
35
17 éve tag
2020.02.03. 22:31
Vasárnap reggeli 7.53-as sipark facebook posztra nem lehet azt mondani h nem jelezték előre. Időjárás jelentést is lehet nézni nagyon sok forrásból a mai világban, 10 fokban nyilvánvalóan nem lesz rendesen kifagyott pálya, még a szomszédoknál se...
Előzmény: (csani74 208074)
csani74
20 élménybeszámolót írt
20
4 éve tag
2020.02.03. 22:08
Megtiszteltetésnek vettem írásomra adott reagálását! Önnek is szép napot, és jó sielést kívánok a hétvégére.
Előzmény: (Korfu293 208059)
csani74
20 élménybeszámolót írt
20
4 éve tag
2020.02.03. 22:01
Azt csak hallkan kérdezem meg, hogy hogyan jön írásomhoz az hogy kinek jobb a sítudása?? 😂😂😂
Előzmény: (Krampusz 208065)
csani74
20 élménybeszámolót írt
20
4 éve tag
2020.02.03. 21:44
Tisztelt Nelson79!
Mindenkinek jó minden, csak az nem ha a telefonon nem azt mondják ami van. Sokat járok ebbe a centrumba annak ellenére, hogy mindig lebeszélnek vagy esetleg kinevetnek a "szomszédéknál sielő barátaim. Tavaj nagyon szerettem itt sielni. Minden sokkal jobban volt szervezve mint az idei szezonban. Nem álltak le a felvonók gyorsabb is volt a 4 személyes székes. És elfogadtuk azt ha valami nem pont úgy alakult. Valamiért kiragadják írásomból a palyavéleményezésemet amit most is tartok. Azt gondolom, hogy ha meleg hóhiányos a tél, akkor azt az üzemeltető is tudja. Véleményem szerint egy szolgáltatás minőségbeli romlása esetén nekik kellene elgondolkodni hogy tudja e még a centrum a feladatát. Azon csak mosolygok hogy észre sem veszi írásomban hogy az idei szezonban a liftek meghibásodásából mennyi gond volt. Ám ha önnek mindegy, hogy egy kifizetett terméket vagy szolgàltatást nem kap meg, vagy csak részben, akkor már csak annyi van hátra, hogy gyorsan meg kell ismerkedjünk! 😃 Ön befizeti a sielést a centrumba, én azt mondom hogy leállt a felvonó, de a pénzét nem tudják visszaadni , MIVEL ÖNNEK MINDEN JÓ!!! így minden háborgás nélkül átadja nekem a kártyát 1000 Ft ellenében, majd hazamegy. Én meg sielek egy jót a latyakban. Az a baj hogy ami nincs az a GERINC!! -
-Jónapot kívánok! Érdeklődők hogy milyenek a viszonyok? Pálya? Hőfok?...
-Jónapot kívánok! Nos a tegnapi nagy meleg miatt eléggé eláztak a pályák amin az esti eső nem javított, és mára is meleget meg erős szelet jósoltak,ami miatt leálhat a lift.
Nos ha ezt elmondták volna GERINCESEN ŐSZINTÉN akkor most senki nem írsogálna a bejegyzésemhez mert nem létezne.
Továbbra is az a véleményem, hogy azt kár védeni amit nem lehet mert nincs.
Előzmény: (Nelson79 208068)
csani74
20 élménybeszámolót írt
20
4 éve tag
2020.02.03. 21:07
Tisztelt krampusz! Örülök, hogy ilyen jól ismeri a centrumot. Gondolom akkor azt is látja hogy a centrum által hírdetett fotók viszont minden alkalommal csak a legjobb beállításból kerülnek fel. Amivel azt sejtetik hogy minden a legnagyobb renben van. Én ezért raktam fel ezeket a képeket, (és még rakhattam volna az alsó részről vagy a szerpentin pályáról kisbalaton képeket is,)hogy az érme másik oldala is látható legyen.
Előzmény: (Krampusz 208065)
csani74
20 élménybeszámolót írt
20
4 éve tag
Offtopic: Az üzenet nem tartozik szorosan a témához
2020.02.03. 21:00
Itta bérletkauciót sem lehet csak kp-fizetni.
Előzmény: (minerel 208063)
Nelson79
35 élménybeszámolót írt
35
17 éve tag
2020.02.03. 20:34
Van akinek semmi se jó. Egy hószegény, meleg télen az összes hóágyuzható pálya működik. A képek félrevezetik azokat, akik még nem jártak ott, a parkolóhoz való visszacsuszó (ami alapvetően nem pálya) vagy a belépő kapunál ezerszer fontosabb, hogy a működő pályákon legyen jó és elég hó. Síeltem a szezonban többször náluk, mondhatom, hogy a körülményekhez képest korrekt minőségben van is rajtuk mostanság elég.
Előzmény: (csani74 208043)
Krampusz
369 élménybeszámolót írt
369
16 éve tag
2020.02.03. 18:22
Nem tisztem védeni az üzemeltetőket, de szerintem jobban síelnek öntől. :)
Én aki elég jól ismerem a pályát, halkan jegyzem meg, hogy a második kép a pálya bejárata. Innen a napokban elolvadt kb 30 cm hó. :(
Az első és negyedik kép ugyanazt a hegyoldal részt mutatja. Ezek a foltok kikerülhetőek minden probléma nélkül.
A harmadik kép szerintem a bejárati részen a hóágyú utáni részt mutatja. Ez a három kép a pálya legnapsütöttebb része, innen megy el leghamarabb a hó. (el is olvadt min. 30 cm erről a részről) Ha erre a részre akartad felvinni a tanuló barátodat, az nagy bátorságra vall. Nem kezdőknek való.
Előzmény: (csani74 208036)
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
Offtopic: Az üzenet nem tartozik szorosan a témához
2020.02.03. 16:40
csak halkan jegyzem meg nem belemenve a vélemény ütköztetésbe, hogy a szomszédnál a kártyás vásárlás után is adnak vissza kp-t. Ahogy a bérletkauciót is lehet együtt fizetni a kártyával majd kp-ben visszakapja az ember.
Előzmény: (Korfu293 208059)
Korfu293
1 élménybeszámolót írt
1
4 éve tag
2020.02.03. 14:55
Szép Napot kívánok! Ne haragudjon, de abszolút nem értek egyet az ön levelével és ennek hangot is szeretnék adni!
Mi is fent voltunk a családommal tegnap amikor ez az eset történt.
Igen a pálya minősége nyílván plusz 10fokban nem lesz olyan mint ha mínusz lenne, de lehet ez a pálya akár Ausztriában is akkor is nyílván olvadni fog! Őn elvárja, hogy egy hó infós vonalon az adott alkalmazott megtudja jósolni előre, hogy milyen időjárás várható? Ők is csak is internetről tudnak tájékozódni (ahogy mi is) meg ott abban a helyzetben tudják megmondani hogy van e szél vagy nincs! Az áramszünet pedig egyáltalán nem a park dolgozóinak a hibája, mi megkérdeztük és elmondták, hogy az Émász egyik vezetékében van szakadás. Vártunk egy órát, sajnos nem jött vissza, így mi is visszaváltottuk a jegyeket, de az alkalmazottak nagyon segítőkészek voltak és mindenkinek egyénileg próbálták megoldani a problémáját lehetőségükhöz mérten, pedig néhány ember viselkedése felháborító volt! Én is kereskedelemben dolgozom, és tudom, hogy a bankkártyás fizetést nem tudják kézpénzben kifizetni és áram és internet nélkül pedig nem lehet utalni! Nagyon sajnáltam őket mert nem ők tehettek a történtekről!
Én tájékozódtam az internetről és láttam, hogy szerdán éjszaka már mínusz 7 lesz szóval biztos hogy fognak hóágyúzni és vissza állítják a pálya minőségét, így hétvégén biztos, hogy vissza fogunk látogatni!
Ui: Jó, hogy nem a parkolót kezdte el lefotózni és feltenni képként, hogy a pálya része!
Előzmény: (csani74 208036)
csani74
20 élménybeszámolót írt
20
4 éve tag
2020.02.03. 09:11
Köszönöm a segítséget. Igen szoktuk nézni az időkép kamerát,ugyanis a park honlapján nagyon nehezen tölt be a kamera. Viszont egy távoli kamera felvételből nehéz megítélni mi is a valós helyzet. Ezért gondolnám hogy párhuzamosan telefonon is erdeklődök.
következőutolsó
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.