Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Fertő-tető / Muntele Mic topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
adalbert
633 élménybeszámolót írt
633
17 éve tag
2020.02.06. 10:02
Köszi az infót. A WeSki.ro honlapon olyat írnak, hogy 140 lejes árban benne minden felvonó. Akkor hogy is van ez? Lassan tisztul a kép előttem, hogy itt összesen két tulajdonban vannak a felvonók. Ehhez két honlap társul ás két facebook-kos megjelenés. http://www.muntelemiconline.ro/ és a https://www.facebook.com/MunteleMicOnline/ a Borlava tököst is üzemeltető régi tulajdonosé, honlapra nem sok gondot fordítanak ellenben jól nyomulnak a facebook-on. A másik a weSki https://www.facebook.com/weski.ro/ és https://www.facebook.com/weski.ro/ az új befektető. A weski.ro honlapról így fordította le a google:

Egy kártya , 2 telepítés (Valsanu + Nordica ), és hozzáférése van az üdülőhely összes sípályájához, beleértve Isai-t és Borlovat!

Akkor pontosan hogy is vannak a jegyárak itt?
Előzmény: (nyenyec 208142)
borlava.JPG
1600-jegyarak.JPG
nyenyec
6 élménybeszámolót írt
6
11 éve tag
2020.02.05. 20:17
üdv
a síbuszra ne épits,menj fel autóval,az utszélén van 1 csómó weski parkóló,a fönti parkoló 10 lej,a busz járogat hébe hóba,az új pálya aljába csak gyalog vagy léccel tudsz menni,tehát fölső parkoló majd nordica felvonó(ez és a valsanu egy bérlet,a többi összes 110 lej) és a csúcson vagy és mehetsz a valsanu pályán,a hó még nagyon kevés a 7vége ?a lenti parkolóba meg nemtucc lecsuszni 1000m-en van a régi székes aljánál, nincs annyi hó! meg ha van is nemgyenge freeride!
Előzmény: (adalbert 208120)
adalbert
633 élménybeszámolót írt
633
17 éve tag
2020.02.04. 22:45
Lenti parkolóból indul a síbusz. Kérdezem, hogy tudni-e, hogy folyamatosan jön megy, vagy csak korán egyszer fel, és estefelé meg vissza? Milyen nehézségű az a pálya , amin vissza lehet csúszni a lenti parkolóhoz?
Előzmény: (Tibrider 208119)
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
Tibrider
162 élménybeszámolót írt
162
15 éve tag
2020.02.04. 22:27
Két külön "rendszer" gyakorlatilag. Az új beruházó épített egy új, gyors Leitner felvonót, meg elvileg a régi oldalból egyet magáévá tett. Ő kéri a 140 lejes árat. Úgy írja, hogy azzal akát felvonóval a teljes rendszert be lehet síelni. Elvileg igen. Kezelt pálya egy van a felvonó mellett, a sok kilóméteres az freeride lehetőség, ha van hó. Parkolás nála ingyenes.
A régi rendszerhez tartoznak a régi húzósóok, meg a nemrég épült lassú 2 üléses. Fent viszont fizetős a parkoló, az új pályáé, lejjebb, nem. Ára jóval kedvezőbb, de nem lehet besíelni vele az új oldalt, a Valsanut.
Előzmény: (adalbert 208039)
adalbert
633 élménybeszámolót írt
633
17 éve tag
2020.02.03. 06:26
Jó lenne frissíteni az oldalt, mert megváltozott a jó honlap címe.

https://weski.ro/

A régi automata módban működik, nem frissítik.

http://www.muntelemiconline.ro/

Hat darab webkamera a következő linken.:
https://weski.ro/camere-live/

Hasznos információkhoz lehet jutni a facebook által. Itt van egy régi és egy új jól működő honlap.
https://www.facebook.com/MunteleMicOnline/ ez a régi,
https://www.facebook.com/weski.ro/

A pályák hossza is megnövekedett, a leírásban több, mint húsz kilométert említenek.
Jegyárak is változatosak,van lehetőség majd minden pályára érvényes jegyet venni , bár ebben nem vagyok biztos. A facebookon olvastam, hogy a 140 lejes jegy 4 sípályára jó. Az árak minden napon azonosak. Megközelítése a megnövekedett forgalom miatt érdekes lehet, mert bár a régi kétszemélyes beülős felvonó parkolójától síbusz is jár, de mint kigoogliztam elég ritkán. Kocsival is fel lehet menni,Takarítják az utat,, de mint ismerem az csak egy keskeny erdei aszfaltozott út, ezért nagy hónál elég szűkös a szembejövő forgalom esetén. Meredek is, ezért oda hólánc nélkül elindulni felelőtlenség.
ferto-teto.JPG
jegyarak.JPG
fertoteto-palyak-2.JPG
fertoteto-palyak.JPG
sipalyak-muntele.JPG
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.