Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
2020.02.06. 23:23
Ha jól értem lehet síelni, a pályán volt hó. A húzó liftek szélben is mentek volna, az ülős liftet kellet volna erős szélben leállítani. Ha utóbbit (erős szél, lehet leáll a húzólift) már korábban is tudta a telefonos infót adó alkalmazott, valóban illet volna jelezni. Gondolom az áramszünet nem tervezett leállás volt, azt szerencsétlen nem jelezhette előre.

Értem én, hogy egy nem jól sikerült sínap volt és rossz szájízzel jöttetek el, de végül ha jól olvastam kompenzáltak is benneteket.

Ha eljutunk idén MSZI-re ígérem írok egy teljesen elfogulatlan beszámolót, csinálok pár képet nap elején/végén a pályáról. Napközben a sor hosszát nézegetem a lifteknél ... ;-)
Előzmény: (csani74 208174)
csani74
20 élménybeszámolót írt
20
4 éve tag
2020.02.06. 18:50
Tisztelt RM!

Végig olvasta. 😃
Az ön írása inspirált arra hogy a következő sorokat a megszólítás változtatásával egyszerűen csak bemásoljam amennyiben valaki még hasonlókat ír mint ön.😃

Minden számomra elérhető online tájékozódás ellenére biztosra szerettem volna menni, ezért TELEFONON is érdeklődtem, ahol hiányos és inkorrekt infót kaptam. Ennek a következménye egy olyan élmény megszerzése volt amit nem szerettem volna. Vili? Amúgy ide tényleg felesleges írni . 😃😃 Mindenkinek drukkol valaki. Ha a fradi veszít egy fradi drukker szerint akkor is szépen játszott a csapat, és semmi baj... 😃
Előzmény: (RM 208173)
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
2020.02.06. 18:33
Belenézve az előzményekbe részben MSZI védelmében:

1. Az idei tél ebben a régióban (Magyarország, Alpok keleti része, Szlovákia) katasztrofális volt eddig hóügyileg + kevés volt az igazán hideg nap is. Ez az alacsonyan fekvő magyar pályákon is látszott. MSZI-n a kameraképek alapján a pályát összerakták, a pálya mellett badarság havat várni.

2. A szelet a legnehezebb előre jelezni. (Tátrában amikor elindultunk Donovalyba még az összes lift ment, amire odaértünk 1 óra múlva már piros riasztást adott ki a helyi szolgálat szélre. 80-100km/h-s széllökések voltak.)
Mondjuk itt ha jól értettem nem az erős szél miatt állt a lift, hanem mert valószínűleg leszakadt egy felső vezeték ...

3. Az hogy kedvezményes jegyet (itt 50% volt) ajánl fel a szolgáltató a következő alkalomra teljesen korrekt szerintem. Ausztriában (Kleinarl - Ski Amade) is hasonlóan kompenzáltak minket. (Ott szél + hóvihar miatt voltak gondok 1-2h síelés után. Konkrétan a hegy másik oldalán ragadtunk ...)

4. Az teljesen normális nyugaton is, hogy csak "szép" képek vannak a síterep galériájában. Pedig láttam már messze nem tökéletes osztrák vagy francia pályát is. ( Flachau - buckasí, Les2Alpes közepe - nem hóágyúzott, rossz hóviszonyok esetén köves ...)

Reméljük fordul a trend és legalább február végén / március elején a közelben is jó havon lehet csúszni. ;-)

Amivel viszont abszolút nem értek egyet saját magunk "lesajnálása". Várnám azokat a hsz-eket, akiknek visszaadtak TELJES/RÉSZ napi jegyárat mert leállt a lift 1/2 időben Ausztriában vagy Franciaországban ill. akinek kedvezményt adtak valaha is hétvégi napon Stuchlecken mert a pályák csak egy része ment.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.