Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Koronavírus-járvány topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
TKata
214 élménybeszámolót írt
214
15 éve tag
2020.02.26. 20:27
Kórház csak a betegeknek jár. Karantén azt jelenti, hogy nem hagyhatod el a kijelölt területet. Ennyi. Minden mást magadnak kell megoldani. Tenerifén a szállót zárták le, onnan nem jöhetnek ki. Persze mindenhol létezik segítség, humanitárius ellátás, segélyek, lehet felhívni konzulátust.
Ha bemész egy területre, amit közben lezárnak, onnan nem tudsz kijönni lásd a Lombardiában rekedt kamion sofőrt. Ő a legutóbbi hírek szerint jól van, egyenlőre nem szűkölködik, de nem tudom, hogy oldja(ák) meg. El tudom képzelni, hogy bent van egy kamion parkolóban több társával együtt, ahová szállítanak némi segély szerű ellátást.
Előzmény: (Brockey 208692)
Brockey
209 élménybeszámolót írt
209
17 éve tag
2020.02.26. 19:19
Ez a karantén hogyan működik egyébként szerintetek Olaszországban? Ottani kórház és kórházi kaja? (EU Egbizt. kártyával ingyenesen?) Vagy neked kell finanszíroznod egy ottani hotelt/apartmant, meg az egész ott-tartózkodásodat? (A több település körbezárása esetet tekintve.) Annyit olvastam, hogy a biztosító semmit nem térít.
Mi március 20-án mennénk Franciaországba (Briancon), de végig olasz autópályán. Én azt gondolom, hogy ha nem állok meg pl. egy Autogrillben pisilni, csak átutazunk, akkor nem lehet baj. Én emiatt nem fogom lemondani a síelést, erre készülök már hónapok óta.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.