Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 2, rendezés:
Előzmény és válaszok a Koronavírus-járvány topikból
Üzenet szövege
Feladó:  TKataNőKezdő síelő
Dátum: 2020.02.26. 20:27
(Üzenetazonosító: 208696)
TKata Hozzászólások: 214
Regisztrált: 2009.03.10.
10 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kórház csak a betegeknek jár. Karantén azt jelenti, hogy nem hagyhatod el a kijelölt területet. Ennyi. Minden mást magadnak kell megoldani. Tenerifén a szállót zárták le, onnan nem jöhetnek ki. Persze mindenhol létezik segítség, humanitárius ellátás, segélyek, lehet felhívni konzulátust.
Ha bemész egy területre, amit közben lezárnak, onnan nem tudsz kijönni lásd a Lombardiában rekedt kamion sofőrt. Ő a legutóbbi hírek szerint jól van, egyenlőre nem szűkölködik, de nem tudom, hogy oldja(ák) meg. El tudom képzelni, hogy bent van egy kamion parkolóban több társával együtt, ahová szállítanak némi segély szerű ellátást.
Előzmény: (Brockey 208692)
Feladó:  BrockeyFérfiProfi síelő
Dátum: 2020.02.26. 19:19
(Üzenetazonosító: 208692)
Brockey Hozzászólások: 167
Regisztrált: 2007.03.16.
26 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ez a karantén hogyan működik egyébként szerintetek Olaszországban? Ottani kórház és kórházi kaja? (EU Egbizt. kártyával ingyenesen?) Vagy neked kell finanszíroznod egy ottani hotelt/apartmant, meg az egész ott-tartózkodásodat? (A több település körbezárása esetet tekintve.) Annyit olvastam, hogy a biztosító semmit nem térít.
Mi március 20-án mennénk Franciaországba (Briancon), de végig olasz autópályán. Én azt gondolom, hogy ha nem állok meg pl. egy Autogrillben pisilni, csak átutazunk, akkor nem lehet baj. Én emiatt nem fogom lemondani a síelést, erre készülök már hónapok óta.

laponként: összesen 2, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »