Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Ki milyen síszezonra számít? topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Sörapu.
1360 élménybeszámolót írt
1360
15 éve tag
2020.10.19. 13:17
Itt elsősorban nem is a tesztek áráról van szó, bár egy négytagú családnál már az is egy szemmel jól látható összeg. Amennyire hallom a hírekben nem is olyan egyszerű ezeknek a teszteknek az elvégzése, ráadásul az eredményekre is várni kell. Egy hosszú hétvégés síelés után 6-10 napot otthon maradni, hiányozni az iskolából nem arányos. A szabályokat direkt úgy hozzák, hogy elvegyék a kedvedet az utazástól, nem sokat kell már arra várni hogy ismét kérjenek minket, hogy maradjunk otthon.
Nekem egyébként az a kialakult álláspontom a helyzetről, hogy kétféle ember létezik: az egyik aki már volt , a másik aki majd lesz koronavírusos.
Előzmény: (D.Dani 209542)
D.Dani
65 élménybeszámolót írt
65
14 éve tag
2020.10.19. 10:34
Két teszt jelenleg 40000 forintba fáj, egy komolyabb síelés ennek a többszörösébe, szóval szerintem nem kéne az egész idényt úgy, ahogy van elengedni. Nyilván van olyan, akinek ez a pénzkülönbség már nem engedhető meg, de ők felteszem máskor is csak egy, viszonylag olcsó síelést szoktak vállalni. Ezen kívül valamikor szeptember környékén helyezték kilátásba, hogy Ausztriából is elég lesz a szlovákokhoz, lengyelekhez, csehekhez hasonlóan egy teszt, ha ez tényleg bekövetkezik, akkor pláne nem hinném, hogy nagyon sokunknak el kéne halasztani a komplett idényt. Persze ahogy a kolléga is írta, a hónapokkal előre szervezett, csoportos síelések valószínűleg nem kivitelezhetőek. Emellett azt se felejtsük el, hogy a szezon második fele még 4-5 hónap, addig még kb. akármi történhet, ha csak abba belegondoltok, hogy mi volt 2-3 hónapja, mi volt az előtt 2-3 hónappal, és az előtt 2-3 hónappal.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.