Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Snowboard bakancs kérdés topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Peter Szekely
360 élménybeszámolót írt
360
9 éve tag
2020.10.24. 15:02
Én nagyobbra cserélném. Csúszások elött, után, között nem elöre dölve közlekedsz benne.
Előzmény: (melis 209566)
golo
959 élménybeszámolót írt
959
14 éve tag
2020.10.24. 14:23
Valahol azt hallottam, hogy ha az első 1-2 nap nem szenvedés, akkor később lesz az :-) Viccet félretéve: kizárásos alapon, sem az eggyel kisebb, sem az eggyel nagyobb nem lenne jó, ami már fél cm különbséget jelent, ami túl sok, tehát valószínűleg ez a te méreted. De a forma a típustól is függhet, tehát ha tényleg elviselhetetlenül nyomja (az egyik?) nagylábujjadat, akkor inkább küldd vissza.
Előzmény: (melis 209566)
melis
2 élménybeszámolót írt
2
3 éve tag
2020.10.24. 12:11
Sziaszok!

Sajnos személyes tapasztalatom nincs a bakancsokkal kapcsolatban, mivel eddig csak kölcsönöztem a felszerelésem, de idén úgy gondoltam beszerzek egy sajátot.

Ezzel kapcsolatban lenne szükségem egy jó tanácsra, vagy egy megerősítésre. Miután végigolvastam a beszélgetéseket, kaptam pár jó tanácsot ezzel kapcsolatban, de szerettem volna megkérdezni.
Az interneten rendeltem bakancsot, ami egy HEAD márka. Nem volt megadva EU méretezés, csak centikben. A talphosszam 24 cm, ami 38-as méret, én fél számmal nagyobb bakancsot rendeltem (24,5) biztos ami biztos alapon, mivel úgy gondoltam a vastag zoknival majd jó lesz na. A mai napon megkaptam a bakit. Mint utólag kiderült a bakancs dobozán fel van tüntetve a méretezés. A HEAD mérettáblázata szerint a 24 cm bakancs 37-es méret és az általam rendelt 24,5 baki 38-as méretnek felel meg, ami viszont mintha kicsi lenne. Így utólag olvastam, hogy nem is baj ha picit szűkös a cipő, mivel használat során tágulni fog. Ez így rendben is van, megrogyasztott lábakkal okés nem nyom, jó a cipő, de 3 órás sürgés forgás után kellemetlnül nyomja a nagylábújjamat, nem csak hozzáér, hanem nyomja. Kérdsem az, hogy ez esetben is tágulni fog a bakancs? Mert még van rá lehetőségem visszaküldeni.
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.