Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Síszimulátor topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
endre77
312 élménybeszámolót írt
312
3 éve tag
2020.11.19. 02:58
Fezso!

A rendes szobakerekpar az nem er semmit de a spinner szoba kerkpar az igen az nagyon jo!!!!
Előzmény: (endre77 209851)
endre77
312 élménybeszámolót írt
312
3 éve tag
2020.11.19. 01:45
Fezso!


Szerintem nem azert eltero a velemenyed az Ocseddel mert amerikaban el..


Ami e gepet illeti igen probaltam volt a Skiers'Edge gepem par het utan eladtam,aztan kesobb probaltam egy baratomet az mar a 4es tipus volt..ugyan olyan semmit ero...Csak strapabirobb nem szakad el olyan gyorsan a gumi szij rajta!

Kezdo sielo leven megvettem ,- aztan eladtam kesobb..rajottem semmit sem er NEKEM!!Sielesben semmit sem er sot karos technikailag!Miota ertem hogy akarok sielni azota teljesen ertektelen..nem sielk jol ..szerintem sosem fogok ugy ahogy szeretnek!/PEDIG KEMENYEN DOLGOZOK RAJTA/..CSAK KICSIT IGENYES VAGYOK...De lagalabb ertem mit hogyan akarok pontosan!Ellentetben a legtobb emberrel es oktatoval is azert van a sarkossag nem sokan probalgatjak hogy kellene en pontosan tudom de megcsinalni az nem konnyu sok melo es odafigyeles de levezem...maskent en nem csinalok semmit..Vagy jol vagy sehogy!!Magan eletem munkam szorakozasaim...stb..stb.Ezert vagyok sarkos..

A padloszonyeg sieles az ugyanaz azzal a kulombseggel teljesen kezdo legalabb megtanul mozgo csuszo dolgon stabilitast felepeiteni!!!ENNYI!!!!Nem tobb nem kevesebb!!

Itt ezen a sielo gepen mit tanulsz jobbra balra mozogsz a labaiddal..de valojaban nem jobbra balra mozogsz hanem atdobod magad hegyrol lefele!!Tejesen mas!!ha ez a hulyeseg berogzodik..jo szerencset ahhoz hogy elfelejtsd!!

Amin peldaul dolgozom kemenyen a kanyar vegen hatraulo helyzetbe kerulsz..s onnet atdobod at magad lefele a lejton..beguggolasbol kulso labra terhelve kiegyenesedik az egesz tested es kulso labad..ugy kerul teljes terheles a kulso lecre...gyakorold ezt gepen..

Meg meg rengeteg mas dolog is!!!rogyasztott terdekkel tekeregni meg rangatozni hat ha valakinek ez fejlodes akkor hajra ..neki kell ugrani!!

Fizkai felkeszules az pedig ha sokat sielsz kell de nem ilyuen gepekkel!

Gepekkel- gepek nelkul, kondi teremben?- otthon edzovel ,magadban..kell egy jo programm amihez ragszkodsz igeny szerint s akkor lesz kondi a sieleshez.Okos jo gyakorlatok szemelyhez igenyhez tuningolva!

Mintha valaki heti egyszer akar focizni..meccset jatszani de mar 50-60 eves ..s panaszkodik meccs utan holt faradt mar nem birja!!!Erre en megkerdeztem hanyszor edzel egy heten ..mire O egyszer sem...-ere En Te viccelsz azt akarod csinalni 50-evesen amit 20-evesen sem csinaltal ??14-15 evesen heti 4x jartunk edzesre hogy meccset jatsszunk hetvegen..akkor most???

Szoval itt a sarkossagom En nem azert vagyok sarkos mert mert jartatom a szamat hanem mert ugy elek amirol beszelek azt csinalom!!!!!


Udv Endre
Előzmény: (fezso6 209850)
fezso6
139 élménybeszámolót írt
139
15 éve tag
2020.11.18. 22:33
Az öcsémék is Amerikában élnek általában eltérő a véleményünk .endre77 azért nem kellene egyszerre ilyen sarkos véleményt írni mindenről!Talán már próbáltad ?Szobakerékpár is kuka?
Előzmény: (endre77 209849)
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
endre77
312 élménybeszámolót írt
312
3 éve tag
2020.11.18. 21:35
Nekem megvan a sajat velemenyem errol!


Ha valaki igen lusta es nem tudja magat ravenni edzesre..s ez a sizesre emlekezteti..hat akkor ertem valamivel raveszi magat!!

Sokkal jobban fel lehet keszulni megfeleloen osszeallitott gyakorlatokkal!/szemelyre szabva!!/..De az a legjobb ha a fizikai allapot fenntartasa az eletstilus nem divat...

Hogy mennyit segit a sielesben??szerintem semmit ..

Ettol talan meg a padloszonyeg is jobb pedig az sem sieles de ott legalabb valami egyensulyerzek fejlesztes van
Előzmény: (admin2 209848)
admin2
478 élménybeszámolót írt
478
Moderátor
2020.11.18. 13:35
Pandémia idejére ajánljuk, ha a portálon elkerülte a figyelmed:

"Szeretnél a saját otthonodban edzeni, állóképességed fejleszteni? A síszezonra felkészülni? Esetleg bepótolni a járványhelyzet miatt elmaradt síelést? Bérelj magadnak síszimulátor edzőgépet! Idén ősszel online edzésekkel hozhatod magad formába!"

részletek a cikkben:
https://sielok.hu/rovat/felkeszules/cikk/pro-ski-simulator/

Várjuk azok hozzászólásait, akik már kipróbálták ezt a gépet és az online edzéseket!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.