Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény jegyárak topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
D.Dani
65 élménybeszámolót írt
65
14 éve tag
2020.12.11. 23:59
Nagyrészt egyet értek veled. Ami mentségükre szóljon, hogy 330-500 méter magasságban azért nem ugyanannyiba kerül megcsinálni egy pályát, mint 1000-rel magasabban, és ahogy a többiektől olvastam egész jó minőséget csináltak. De szerintem is kellene némi kedvezményt adni, amiért csak egy pálya van.
Előzmény: (sirgesa 210150)
sirgesa
11 élménybeszámolót írt
11
12 éve tag
2020.12.11. 22:01
Nem tudom, idetartozik-e, de engem ez most mélységesen felháborít, amit az eplényi síarénában a jegyárakkal művelnek. Holnap mentünk volna csúszni egy kicsit, (2 órásra gondoltam), mivel holnap munkanap, talán nem lesznek sokan még reggel nyitástól. Aztán megláttam a bérletárakat, és dobtam egy hátast, meg csináltam egy hátraarcot, hogy hát ott rohadjanak meg, ez a rabló banda, menjen akinek két anyja van. 7500 forint azaz hétezerötszáz forint a kétórás jegy ára, középárfolyamon számolva 21,5 euró azaz huszenegy és fél. Na most kicsit utánanéztem, a sógorok idénre már szintén eléggé elszaladt jegyárainak, pl. Lungau síterületen Katschberg 70 azaz hetven km sípálya, (
a liftek számát már nem is említem) a 2 órás jegy 24 euró, azaz huszonnégy !!! Alig több 70 km-re, mint Eplényben az egyetlen nyitvatartó A1-es pálya kilencszáz valamennyi métere, mert itthon kedvezményt ugye akkor sem adnak, ha csak a tizede üzemel a síterületnek. 2 éve Fanningbergen síeltünk 4 napot, és mivel a 2 ülőliftből csak az egyik ment, és a pályáknak csak a 2/3-a volt nyitva, ezért kettőnknek a síbérlet majdnem 100 euróval volt kevesebb, mint a normál jegyár...hogy aztarohattkapitalista nénikéjüket, nem??? itthon meg örülj, hogy egyáltalán nyitva van egy 900 méteres pálya, majdnem ugyanannyiért. Bocsánat, hogy ezzel untatom a síelő társakat, de szerintem ez botrányos !!! Köszönöm ha ittmaradhat, és remélem sokan olvassák.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.