Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Grebenzen - St. Lambrecht topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kis Kovi
271 élménybeszámolót írt
271
13 éve tag
2021.02.23. 21:51
Évekig külföldi tematikus oldalon szerepelt ide több fejlesztés is betervezve, először kétüléses lift (középre), később egy kabinos a tetőig, de igazából egyik sem indult meg.
Persze, lehet, hogy emiatt marad meg szerethetőbb helyszínek vagy rosszabb esetben sorvad el majd szép lassan, mert a látogatók száma nem fedezi a gazdaságos működést.


Van elég sok bauernhof jellegű szállás a környéken, de tény, hogy mindegyikből több km-t kell autózni, hogy a helyszínre érjen az ember és arra felé síbuszok sem járnak.

Afflenz Kurort is hol megszűnés határán táncolt, de most újra életjeleket adott magáról, azon a helyszínen is lehetett gyöngyűr környezetben tömegmentesen síelni.
Előzmény: (WéberF 211804)
WéberF
2039 élménybeszámolót írt
2039
17 éve tag
2021.02.23. 20:44
Egy nagyon szeles napon jópár évvel ezelőtt Lachtalból "menekültünk" ide. Nem bántuk meg, sőt kis kedvencünk lett. Néhány alkalommal még versenyeztem is. Aztán átpártoltunk Kreischbergre, nem kis mértékben a szállások jobb "pályaközelsége" okán. Sokszor benéztem azért ide is, 3-4 éve örömmel láttam, hogy a parkoló felett építkezés folyik, mintha történne valami "pályaszállások" ügyében. Nos valóban történt: ha lehetne menni, akkor valódi pályaszállások "keletkeztek" - csak: nem értem a koncepciót. 11 fős apartmanokat kínálnak (igaz 3 hálószoba, két fürdőszoba) - kisebb családoknak, netán felnőtt pároknak nem igazán célszerű. Csak iskolai táborokra, ifjúsági versenycsapatokra gondoltak? Az öregedő hobbisízők változatlanul csak a környékbeli falvakban kereshetnek elfogadható áron szerényebb szobákat?
Egyébként kedveltem ezt a terepet ("kicsisége" mellett is), de a bizakodva várt pályaszállás ilyen megoldása változatlanul más irányba terel. WFeri
P.S.: nagyon csend volt eddig ebben a topikban!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.