Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Visegrád topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
szivakandras
81 élménybeszámolót írt
81
4 éve tag
2021.02.24. 15:18
Sziasztok!

Bár megfordultam egy párszor a visegrádi sípályán, de komolyan mondom, szó szerint leesett az állam, amikor reggel megláttam a gyönyörűen ratrakolt pályát. Életem egyik legélvezetesebb síelése volt a mai.

Ezúton fordulok fázós sporttársaimhoz, hogy most melegben lehet síelni minőségi pályán. 0 fázás! Most ugyanolyan a feeling, mint nyáron egy alpesi gleccseren. Egyesek pólóban síeltek.

Nagyon is érdemes tehát sürgősen kilátogatni, amíg még lehet. Egyébként pedig mit lehet még csinálni, amikor minden zárva van? Kimenni a hétvégi telekre és számolgatni a rügyeket a fán vagy nézni ahogy előbújnak a hangyák rejtekhelyükről? Vagy otthon ülni a tévé előtt és hallgatni a rosszabbnál rosszabb híreket, hogy utána marokszámra öntse magába az ember a vérnyomáscsökkentő tablettákat?

Higgyétek el, az egyetlen normális lehetőség a síelés. Síelő nemzetté kell válnunk, nincs mese.

Mikor most hazaértem és a szomszédom megtudta, hogy síelni voltam, látszott rajta, hogy komplett őrültnek tart.

Rendet kell tenni a fejekben. Szeretném végre elérni azt a fordított állapotot, amikor télen a síelés a mindennapi élet részévé válik, az utakon mindenütt síboxos autók közlekednek és mélyen titkolja, ha valaki nem tud sielni.

Lécre fel!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.