Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Apróhirdetővel kapcsolatos kérdések és válaszok topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
bouquetk
386 élménybeszámolót írt
386
12 éve tag
2021.08.10. 12:33
Miután szinte az összes sportszeremet, ruhámat stb. akcióban, kéz alatt vásároltam nálam a napi rutin része, hogy a releváns oldalakat, köztük a sihu apróhirdetőjét megnézzem. Engem speciel nem zavarnak a kereskedelmi hirdetések, inkább az, hogy ezek közül mennyi a béna. Pl. feltesz egy lécet, majd a bővebb információ linkre feljön a bolt web oldala. Álljak neki keresgélni rajta. Hát nem, így járt. Télen pl. célzottan keresgéltem jó minőségű vékony aláöltözőt. Dettó ugyanez volt. Még azt a fáradtságot sem vette, hogy a rendelkezésre álló méreteket megadta volna. Én meg nem keresgélem egy áttekinthetetlen, katyvasz web oldalon.
Előzmény: (sirgesa 212532)
fezso6
139 élménybeszámolót írt
139
15 éve tag
2021.08.09. 22:09
Nekem sikerült mindent eladnom amit itt hirdettem! Magánszemélyként. Nyáron talán kevesebben akarnak sífelszerelést vásárolni vagy eladni/tetézve a múlt szezonnal /
fezso
Előzmény: (sirgesa 212532)
sirgesa
11 élménybeszámolót írt
11
12 éve tag
2021.08.07. 08:43
Sziasztok! Már egyre kevéssé tetszik a síelők.hu oldal, főleg az apróhirdető rovata. Totálisan elüzletiesedett, csak a pénzről szól, szinte csak kereskedők, boltok hirdetéseit látom, magánhirdetőket inkább csak elvétve. De ezt már kezdem megszokni, ezért egyre ritkábban jövök ide...ma véletlenül megtettem...kár volt. Síelők.hu oldal, apróhirdező rovat, és mit látok, kerékpár, kajak sup hirdetések tömegét. Csak halkan kérdezem, ezeknek mi köze a síeléshez, Ja értem, a pénz. Sajnálom, hogy ide degradálodott ez a valaha szebb napokat megélt oldal. Ugyanakkor magánhirdetőként 3 terméknél nem hirdethetek többet, és egy hirdetésben csak egyetlen dolog lehet. Kicsit olyan az egész, mint az ú.n. síbörzék...magánszemély csak vásárlóként teheti be a lábát. Mire jó ez? Ha valaki hasonlóan érez, szívesen olvasnám a hozzászólását, de aki védi a mundér becsületét, azét is.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.