Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Covid19 tapasztalatok Franciao-ba utazáshoz topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Balazska0000
1 élménybeszámolót írt
1
2 éve tag
2022.01.24. 20:03
A parodnak a janssen oltasa benne volt meg a 2 honapos hatarban?
Koszi a valaszt.
Előzmény: (Zpéter 214736)
Zpéter
11 élménybeszámolót írt
11
15 éve tag
2022.01.24. 16:54
Tegnap este értünk ketten haza 3 völgyből, repülős út volt. Még itthon indulásnál a reptéri gate-nél kérték az aznap reggel megcsináltatott (és persze negatív) gyorsteszt kinyomtatott papírját (angol nyelven is legyen meg). Ott kint:
Nekünk 2 Szputnyikunk volt, és páromnak harmadik Janssenje, nekem harmadik Modernám. Az EESZT-ből kinyomtattuk az uniós oltási papírokat, persze csak a 3/3-ast. Mindenütt ezt mutattuk fel, mindenütt rendben is volt. TAC Veriffel (annak QR kód olvasójával) ellenőriztük még itthon, azt használják ott kint Ők is.
Kétszer kérték reggel a lift alján (nagy tömeg volt), és a kb négyszer-ötször a hegyen a hüttékben a pincér kiszolgálás előtt. Soha nem volt gond.
Csak a QR kódot olvasták le, nem ellenőrizték, hogy az a QR kód valóban hozzám tartozik, tehát nem kérték el az útlevelemet, személyimet stb. Persze a kód tartalmazza a nevet és a születési időpontot is, tehát pl egy huszonéves lány felmutatná egy 50 éves férfi QR kódját, hát ez kibukna valszeg.
Kevesen vannak a síelők, a hüttések meg nem ellenségük a pénzüknek, bevételeiknek, szóval nem egy véresen komoly ellenőrzés ez, természetesen az előírásokat mindenki igyekszik betartani.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.