Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Síbakancs választás topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
endre77
317 élménybeszámolót írt
317
4 éve tag
2022.02.13. 15:35
A Nordica azert van halvanyan benne mert ok gyartjak..a csizmat...akarcsak pl: a Rossignal az /Lange/.....Csak egy kerdes Te amikor felveszed a csizmat kiveszed a belso csizmat ..bele lepsz es utana bujsz bele a kulsobe vagy egyben probalod megoldani...??


En peldaul 2 szammal kisebb csizmaban sielek /10 honapig kalapalgattam mire l jo lett/..nem szorit, nem nagy, pont tokeletes persze a liften ki kell csatolni minden alkalommal..de eselyem sem volna bele lepni ha hideg../elomelegitem mindig hogy puha legyen...es persze elobb a belso csizmaba lepek utana pedig a kulso hejba!...Mondjuk a belso csizmat is kidobtam Zipfit Garat hasznalok.
Előzmény: (gaboca 215268)
gaboca
3374 élménybeszámolót írt
3374
15 éve tag
2022.02.12. 21:05
Lett egy új bakim, nem mostani modell, rendben is van vele minden, egy dolgot leszámítva, na a talp betét az repült belőle. Egy olyan csúszós plüssel borított puha szivacsos gagyi, Tecnica felirattal, de megfordítva látszik, nagyon szégyenlősen bele van nyomva a leánykori neve, Nordica, le sem tudtam fényképezni... :-)
Sajnos a lábamra formázott Sidas az annyira tapadós a felszínén, ha bele erőltettem a lábam, a zokni ,,ökölbe" húzta a láb újaimat, így az előző Tecnica Icon Alu betétjét kapta meg, majd teszek még próbát a Sidas betéttel, ha bejáratódik a belső cipő.
Sokkal inkább filigrán az egész cipő mint az elődje, ez a súlyán is látszik, mínusz 20 dkg darabonként.
026.jpg
027.jpg
028.jpg
031.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.