Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Krynica topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Ádám István
18 élménybeszámolót írt
18
5 éve tag
2022.02.16. 20:10
Hát ez elég érdekes...🤔
Csak két dolog nem stimmel, a 4.pálya mellett van a korongos és a 2a. pályánál az ülős. A bezárás előtt időben kihúzzák a kerítést, hogy ne forduljon elő ilyesmi!
Az szuper, ha 4. nyitva volt, mert amikor mi voltunk négy hete, még semmi hó nem volt.
Előzmény: (alfigabi 215395)
alfigabi
3 élménybeszámolót írt
3
13 éve tag
2022.02.16. 18:38
2022' február 15-én utaztunk el Krynicka Jaworzyna síterepre három barátommal együtt. Délutánra a pályák zömének az állapota rendkívül leromlott, kásás és buckás lett. Abban a tudatban hogy a jelzett 18-óráig van nyitva a síterep ill hogy nem vettük korábban észre azt hogy a felvonók zöme sokkal hamarabb bezár, 15 óra 20 perc körül kezdtünk lecsúszni a 4-es pályán a kezdő síelő barátommal, akivel lassú-kezdő tempóban néhány eséssel tarkítva 15 óra 30 körül értünk a lenti felvonóhoz amit épp előttünk zárt le a személyzet. Átirányítottak a szemközti korongos felvonóhoz, amit szintén az orrunk előtt bezártak. Kértük hogy terepviszonyok miatt / kb:1100 m emelkedő/ segítsenek rajtunk vagy kérjenek segítséget részünkre akár pénzért is, hogy feljuthassunk a hegytetőre, de dühöngve minden alkalmazott hátat fordítva elrohant az erdőbe !!!
Rendkívül udvariatlanul magunkra hagytak késő délután síléccel a hátunkon egy kb 1000-1200 mély völgyrész aljában ahol már senki nem tartózkodott ott rajtunk kívűl kb 15óra 50körül. Azt gondolom, hogy rendkívül udvariatlanul, komoly bajba sodorva embereket felelőtlenül és nemtörődöm módon, bántóan viselkedtek velünk!
Mindenkinek ajánlom hogy nagyon körültekintő és figyelmes legyen minden alkalommal, hogy ne kerüljön ilyen embertelen és veszélyes helyzetbe!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.