Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként:
összesen 6
, rendezés:
Előzmény és válaszok a Mölltal gleccser topikból
Üzenet szövege
Feladó:  Puskás AndrásFérfiHaladó síelő
Dátum: 2022.03.20. 13:10
(Üzenetazonosító: 215873)
Puskás András Hozzászólások: 30
Regisztrált: 2009.10.23.
36 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szia!
Igen, valóban, ha ilyen a bérleted

"Smart season pass Premium
The Smart Season Pass is valid in the following resorts: Mölltaler Gletscher (AT), Ankogel (AT) and Muttereralm (AT), Jasná (SK), Tatranská Lomnica (SK), ©trbské Pleso (SK), Starý Smokovec (SK), Szczyrk - SMR/BSA/COS (PL), ©pindlerův Mlýn (CZ) and Jěątěd (CZ).
The season pass applies also to night skiing in the following resorts: Jasná (SK), ©pindlerův Mlýn (CZ), Jeątěd (CZ), Szczyrk – SMR (PL).
The Smart Season Pass is valid depending on the opening times of individual resorts all 2021/2022 winter season long. The season beginning and end in individual resorts depend on weather and snow conditions.
This season pass can be used for skiing depending on snow conditions in the Mölltaler Gletscher resort already from the 2021 summer season.
It cannot be used as a water park ticket in Tatralandia and Beąeňová.
A bonus for Premium Smart Season Pass holders: 15% off in selected bars and restaurants located on ski pistes and 15% off in selected Motion facilities.
While a season pass loaded on your Gopass card is active, no more ski passes can be purchased for the given card.
The Premium Smart Season Pass is non transferable and can be revoked without compensation if misused.
"PLEASE NOTE: To activate the Premium Smart Season Pass, the first passing of a turnstile must be done in any of the Slovak, Polish or Austrian resorts.
IMPORTANT NOTICE for Polish clients: Our Polish clients can buy Premium Smart Season Passes through the sales channels of the Austrian, Czech and Slovak resorts at the moment. To do so, the general terms and conditions have to be accepted in the selected country."

De úgy emlékszem, hogy árultak egy olcsóbb verziót is csak Szlovákiára, az nem tartalmazza Ausztriát, arra a bérletre, illetve Gopass kártyára meg kell venni a napijegyet.
Feladó:  KucseramisiFérfiHaladó síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2022.03.20. 12:48
(Üzenetazonosító: 215872)
Kucseramisi Hozzászólások: 18
Regisztrált: 2013.11.18.
23 síterepet értékelt

Köszönöm az infót!Nekem szezon gopass bérletem van,ezekszerint a möltálon is díjmentesen tudok csúszni?!
Feladó:  Puskás AndrásFérfiHaladó síelő
Dátum: 2022.03.20. 09:45
(Üzenetazonosító: 215868)
Puskás András Hozzászólások: 30
Regisztrált: 2009.10.23.
36 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szia!
Mivel a TMR üzemelteti mint Chopokot, több más sítereppel együtt, minden hová ugyan azok a szabályok vonatkoznak. Van gopass kártyád s megvásárolod rá a napi, vagy több napos jegyet, a dinamikus árképzés függvényében. Ma március 20-án 49 euróba kerül az online napijegy.
Viszont a megvásárolt jegyet tudod használni Ankogelen is, illetve viszont, kb.:25-30 km távolságra van egymástól. Mölltal május 08-ig, Ankogel március 27-ig van nyitva ebben a szezonban.
h i r d e t é s
Feladó:  KucseramisiFérfiHaladó síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2022.03.19. 21:10
(Üzenetazonosító: 215864)
Kucseramisi Hozzászólások: 18
Regisztrált: 2013.11.18.
23 síterepet értékelt

Szia.
Érdeklődnék,hogy gopass kártyára mennyit kell ráfizetni a möltáll gleccseren
? Előre is köszi!
Feladó:  százasFérfiKezdő síelő
Dátum: 2022.03.13. 21:33
(Üzenetazonosító: 215800)
százas Hozzászólások: 218
Regisztrált: 2011.12.17.
59 síterepet értékelt

Kevés a hó valóban.A 10-est magára hagyta a TMR, én is bekaptam pár követ plusz egy nagyot. Ettől függetlenül nagyon jót lehet síelni, nulla várakozás, mínusz fokok, szikrázó napsütés.
Feladó:  Puskás AndrásFérfiHaladó síelő
Dátum: 2022.03.13. 11:21
(Üzenetazonosító: 215793)
Puskás András Hozzászólások: 30
Regisztrált: 2009.10.23.
36 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Sziasztok!
Egy napot, 2022.03.10-én síeltünk itt, nagyon jók voltak a körülmények, és a hó minősége, mennyisége egyes részeken, míg máshol katasztrófa mivel egy hatalmasat hibáztam a figyelmetlenségemből adódóan.
Csak röviden, szóval szikrázó napsütés, röpködnek a mínuszok, szél egyáltalán, a kabinból, beülősből keményre fagyott pályák látványa, s hóágyúzzák az 1-es, 2-es és 3-as pályákat. Megjegyzem ezen a részen egész nap mentek a hóágyúk, csak időnként fordítottak rajta. Mint ahogy a látvány igérte, sajnos számomra csalódást okozó, él és léc gyilkos kemény műhavon volt a csúszás, helyenként friss műhóval. Mit mondjak ez nem tartozik a kedvenceim közé. De az általam elkövetett hiba csak ez után következett, mert mit ér a síelés, ha nem nézünk meg minden pályát, így elérkezett a fekete 10-es is, ami a kabinból tükörsima, keményre fagyott résznek tűnt jég nélkül. Oh, hát meg lesz ez, megoldható gondolattal, aztán mintha helyenként szivacsba csúsztam volna, majd megint kemény, és folyamatosan éreztem, hogy megint, megint, és újra, újra meghúzza valami a lécek talpát, hiába próbáltam folyamatosan kerülgetni az alig látható kő darabkákat, mert hogy szó szerint tele volt vele a pálya. Amikor leértünk, kicsit "sírdogáltam", s elküldtem magam mindenhová, hogy ennyire figyelmetlen, gondatlan voltam, hisz bele gondolva, a látvány önmagáért beszélt, csak én a pályára fókuszáltam, miközben a pálya mellett közvetlenül a felső részen igen hosszan egy szinte derékszögű sziklafal húzódik, asmiről teljesen le volt olvadva a hó, ki volt száradva, ahonnan folyamatosan gurultak, vagy fújta rá a szél az apró kavicsokat, amik az egész pálya hosszában bele fagytak, majd kiolvadtak a hóból. Nem akarom tovább ragozni, dehát mit ér a síelés ha nem tudjuk le az összes nyitva lévő pályát, vagy akár a lezártat is, csak abban az esetben már jobban gondolkodik az ember, hogy miért is van zárva, hisz van rajta hó.
Dehát kárpótolt az Alteck oldal, mert ott a fekete 13-as és a piros 14-es is tökéletes volt, s végre műhó nélkül lehetett csúszni, gyorsan, lassan, élvezkedve a táj szépségében és a hó minőségében. Már el is felejtettem hogy milyen lett a lécem talpa, csak csúszni, csúszni, hisz ezért jöttünk a gleccserre, meg azért mert van egy "Gopass szezonbérletem", amit még 2020. májusában vettem kedvetzményesen. De mivel a 2020/21-es szezonban egyáltalán nem tudtam használni, így élve a lehetőséggel, át tetettem a 2021/22-es szezonra.
Természetesen az Alteck oldalon és a gleccser tetejénél is volt próbálkozás a pálya mellett, csak azért, hogy az is ki legyen pipálva, de őszintén szólva a pályán jobb volt síelni.
Alapvetően volt egy nagyon jó sínap, egy hatalmas tanulsággal.

https://sielok.hu/video/626241/

https://sielok.hu/fotoalbum/23251/k...ep/1/
Sajon a panoráma képek feltöltése nem megy.
laponként:
összesen 6
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.