Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Csorba-tó topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kócz
38 élménybeszámolót írt
38
16 éve tag
2023.01.04. 19:40
Amúgy Lomnicról mentem át délben Csorba-tóra, hogy változatosabb legyen az aznapi síelésem. 23 km-re van Lomnic Csorba-tótól, ami oda és vissza is kevesebb értékű üzemanyaggal megjárható mint a parkolás ára. Aztán meg ha így nem volt kedvem Csorba-tónál síelni, akkor minek maradtam volna ott? Visszahajtottam Lomnicra, közben kipihentem a délelőtti mozgást és zárásig ott síeltem.
Esetleges bármiféle anyagi hátrány miatt is, nekem jobb érzés volt otthagyni azt a balkáni állapotokat mutató helyet és nyugiban átautókázni Lomnicra. Végül is azért mentem, hogy jól érezzem magam és ebben nem volt benne az, hogy fizetek a parkolásért, na meg még gyalogolok több száz métert a sípályához léccel a vállamon, majálisi hangulatot idéző tömegben. Lomnicnál kb. 30 métert kellett gyalog megtennem a hóig és már csatolhattam is. Ha figyelmesebben választom meg a parkolóhelyet, akkor talán még a kocsiból egyből a hóra is kiléphettem volna. :-)
Előzmény: (bouquetk 217020)
bouquetk
356 élménybeszámolót írt
356
12 éve tag
2023.01.04. 10:59
Jól kiszúrtál velük. Az 5 eurót simán elautóztad, ráadásul elment vele egy csomó időd.
Imádom ezt a csehszlovák módit, hogy külön kell fizetni a parkolásért. Megfordultam pár síhelyen, főleg Ausztriában, de egy-két spec. helyen (mélygarázs) kívül a napi parkolás mindenhol ingyenes.
Előzmény: (Kócz 217006)
HJH
58 élménybeszámolót írt
58
1 éve tag
2023.01.04. 08:43
Más üzemelteti a parkolót. A GOPASS oldalán ezt jelzi is. Egyébként tőlem egész napra 12, délig 7 eurót kértek. A felső pályára érdemes lett volna felmenni még 5 euróért is, mert Lomnicnál (és Jasnánál is) sokkal hidegebb volt, bár reggel lent szemerkélt az eső.
Előzmény: (Kócz 217006)
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
Kócz
38 élménybeszámolót írt
38
16 éve tag
2023.01.03. 22:22
2022.12.31-n szombaton szerettem volna a Csorba-tónál parkolni a sípálya parkolójában a Gopass szezonbérletemmel, amivel elvileg ingyen ezt megtehetem. Lomnici sípályánál és Chopokon is a Gopass kártyámat odaérintem a parkoló sorompójának automatájához, a Gopass felirathoz és kinyílik a sorompó, majd kifelé is így történik, nem kell fizetnem semmit. Ezt is ígéri a Gopass szezonbérlet leírásának tájékoztatója. Ennek ellenére Csorba-tónál el sem jutottam a parkolóig már előtte megállított valami parkolótársaság alkalmazottja és 5 Eurót akart kérni a parkolásért, Mondtam neki, hogy nekem szezonbérletem van és ingyenes így a parkolás. Győzködött, hogy ez nem így van és nem fogok tudni majd bemenni a parkolóba a kártyámmal és a végén tovább engedett, hogy ha nem hiszem el, akkor próbáljam ki. Így jutottam el a síparkoló sorompójához, ahol egy újabb valami parkolóőrféle fószer rontotta a levegőt. Mintha tudott volna az érkezésemről, mutatta, hogy próbáljam ki, hogy ha nem hiszem, hogy nem fog a sorompó felnyílni a Gopass kártyámmal. Valóban ez lett, amikor a Gopass felirathoz tartottam a Gopass kártyámat a sorompó meg se moccant. Próbálkoztam a kártyát ide-oda mozgatni, de nem jártam sikerrel nem nyílt a sorompó. Ott is le akart gombolni rólam 5 Eurót a parkolóőrszerű nem kedves és közönséges ember. Megfordultam a kocsival és otthagytam őket, elmentem Lomnicra és ott síeltem ingyen parkolással. Valami nincs rendben a csorba-tói sípálya üzemeltetésével vagy én nem tudok valami?
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.