Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Visegrád topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
szivakandras
81 élménybeszámolót írt
81
4 éve tag
2023.02.12. 13:38
Mennyivel jobb sport az úszás ! nem kell semmilyen hűtőládával vagy fagyasztott hallal vacakolni. csak bevizezi az ember a fürdőnadrágot ...
Előzmény: (VÁrpád 217960)
VÁrpád
265 élménybeszámolót írt
265
4 éve tag
2023.02.10. 20:57
Csak óvatosan! Ez nem olyan mint a horgászat! Be van kamerázva!! Az asszony otthonról látja, a vebcamon, hogy tényleg a sípályán vagy e! Otthon hűtőszekrényből kell jeget kaparni egy hűtőtáskába amit később a bakancsra ill a felszerelésre szórsz! A horgászatnál elég egy fagyasztott pisztrángot venni amivel bedörzsölöd a kezedet, hogy halszagod legyen! Majd azt mondod vissza kellett dobni, mert méreten aluli! Azért látom nálatok is ki a főnök! Csak meg ne tanítsd síelni! No meg horgászni! Tapasztalatból mondom! A munkaidő végeztével a ,,főnőktől” távol kell kerülni! El kell hitetni vele nehéz az a síelés! A horgászás meg unalmas!
szivakandras
81 élménybeszámolót írt
81
4 éve tag
2023.02.10. 17:20
Sziasztok!

Először is elnézést kérek mindenkitől, akinek borzoltam az idegeit, amikor megpróbáltam humorizálni azon, hogy a síelés olyan jót tesz az embereknek, olyan jó kedvre derülnek, hogy a főnök emeli a fizetést, a diktátor nem indít háborút satöbbi.

Ennyi síelés nélkül töltött hiábavaló nap után a Visegrádi sípályán ma szembe kerültem a valósággal. Szó sincs itt kérem jókedvről! Ez nem jó kedv, ez nem jó hangulat - ez maga a TOTÁLIS EUFÓRIA!

Mivel főnök nem vagyok, ezért hazamentem és azonnal megemeltem az asszonynak a konyhapénzt.

Főnökök, lécre fel.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.