Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Normafa topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
zozimoo
42 élménybeszámolót írt
42
14 éve tag
2010.01.07. 19:47
Hinnye, azért ez nem ilyen egyszerű. Ha ilyen demagóg el lehetne intézni mindent... "zöldek"??? Amikor az ónos eső tönkretette a fél erdőt hol voltak a zöldek?
Szali a választ ott kell keresni, hogy Normafa és környékének ki is a vagyonkezelője és milyen vagyonkezelési koncepciót folytat.
/megjegyzés: nem is oly régen páran felmentünk novemberben egy kis "tereprendezésre"... ágvágókkal, szemetes zsákkal szemétszedés céljából stb. Valamely kedves helyi lakos kezdeményezésére megjelentek a rend őrei. Nem az erdészettől hanem a kerületi rendőrkapitányságról! Hosszas vita és érvelés után felvették az adatokat és közölték hogy feljelentenek minket rongálásért ha nem távozunk?! Hosszas utánajárás kiderítette, hogy nem mi voltunk az elsők akik így jártak. A PP Zrt. tud az "önkéntes hadműveletekről" részükről ez nem oly mértékű hogy rongálásról vagy garázdaságról lehessen beszélni. Természetes ha már fakivágás történne az ellen fellépnének... Azért, hogy érthető legyen a parkerdő munkatársainak is gyakran meggyűlik a baja az ott lakókkal! A mi esetünkben a közeli lakók attól féltek, hogy megint megépült volna a "snowboardpark" (ami talán két szezont ha üzemelt nagy sikerrel a műjégről felszállított "jégkaparékból")és ez zajjal járt volna meg stb. Itt tartunk!/
Nagyon klasszak a képek!!! :-)
Előzmény: (Szali 78923)
Szali
219 élménybeszámolót írt
219
19 éve tag
2010.01.07. 19:05
Na, ma Apámmal mi is felugrottunk egy kis nosztalgia síelésre. A 90-es években itt tanultam meg igazán síelni.
Igazság szerint meg lehetne csínálni a sípályát normálísan. Sajnálkozva láttuk ,hogy ami régen le volt kaszálva ott most fél méteres gaz volt. Csomó pályát már benőtek a cserjék. Csodálatos panoráma volt már sötétedés után. Igazság szerint már minden infrastruktura megvan a pálya megközelítéséhez (úthálózat,busz járat, parkoló, síház, büfé ,szállóda stb.)Kezdetben kéne 2-3 hóágyú, lift, világítás és egy ratrak. Szerintem egy BKV-s végkielégítésből ki is jönne.

Amúgy tényleg a "zöldek" miatt nem fejlesztettek Normafánál. Én bizom benne ,hogy majd valaki felismeri benne az üzletett ,és valami kompromisszumos mágoldással de fejlesztik majd a pályákat.
DSCF8659.jpg
DSCF8663.jpg
DSCF8668.jpg
DSCF8672.jpg
DSCF8677.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.