Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Isola 2000 topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Szabó Csaba
4 élménybeszámolót írt
4
22 éve tag
2010.01.22. 10:03
Egyetértek, kivéve hogy ez nem a szabályok betartásáról szól. Ez arról szól ez a cég ha akarja (mivel nem is létezik), holnaptól eltűnik a föld kerekéről és mindenki futhat a pénze utána. Senki az ég világon nem tudja mit jelent az hogy Ski International. Nem is lehet bankszámlája Magyarosrzágon, ha egyszer nem itt bejegyszett cég. Márpedig mindenki egy itthoni bankszámlára utalt Forintban, magyarul ez valószínűleg csak egy magánszemély számlája lehet. Sok dolgot mondhatnék még, de már unom, mert kicsit "pusztába kiáltott szónak" tűnik az egész...
Előzmény: (Sörapu. 81147)
Sörapu.
1360 élménybeszámolót írt
1360
15 éve tag
2010.01.21. 18:34
Csak megírom amit akarok, bár nem akarok senki levesébe köpni.
Egy vállalkozás működésének, működtetésének vannak feltételei és szabályai amit ha tetszik, ha nem be kell tartani. Ha utazási irodáról beszélünk, akkor van az óvadék ami tök fölöslegesnek tűnik, pláne egy ilyen nagy múlttal és kitűnő referenciákkal rendelkező cég(?) esetében. Dicséri is minden frissen regisztrált fórumozó. Akik régebben itt vannak, azok azért picit óvatosabbak. Emlékszünk több nagy nevű cégre akik rengeteg utast vittek szebbnél szebb helyekre, és feledhetetlen élményben részesítették őket. Aztán egyik napról a másikra lehúzták a rolót. Ha volt biztosítás és óvadék az utasok legalább nem buktak nagyot. Régebben ez nem volt, nem hiába vezették be.
Mi az előnye, ha nem tartjuk be a szabályokat? Olcsóbbak tudunk lenni. Az olcsóság pedig nagyobb kedvet hoz az utazáshoz. Ezzel szemben vannak az olyan irodák, akik betartják a szabályokat. Nekik bizony ki kell termelni a plusz költségeket. Gondoljunk csak egy ruhaüzletre aki kifizeti az összes bérköltséget, adót, járulékot, szemben bármelyik távol-keleti piac fekete-szürke árusaira. Előbbinél reklamálhatsz ha hibás terméket vásárolsz, az utóbbinál?
Persze értem én. Ha valakinek nagyon meg van számolva a rávaló az megpróbálja megkeresni a legolcsóbbat és örül ha eljut síelni. De kérdem én, ez hová vezet?
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.