Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Les 2 Alpes topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
tmartinka
6 élménybeszámolót írt
6
14 éve tag
2010.01.25. 11:22
Hello!
Mind a két hely jó, talán a pályák minősége és karbantartása miatt van különbség a két hely között. Az Alp d' Huez-i pályarendszer egy kicsit nagyobb, jobban átlátható, és gondozottabbak a pályák. A Les 2 Alpes- i rendszeren inkább a szűz havat és a fekete buckás pályákat szeretők találják meg a kedvenc helyüket. De persze lehet itt is nagyon jókat síelni, mindkét pályarendszeren remek hó van. A 6 napos síbérlet pedig érvényes a másik pályarendszerre is két napra. A két hegy egymással szemben van, autóval kb 40 perc az átjutás, mert le kell menni a völgybe és utána fel a másik síterepre.
Ha az abszolút kezdőt is figyelembe vesszük, akkor talán Alp d' Huez szerencsésebb választás, de mindenhol vannak kezdő pályák, talán ott a pályák alja jobban átlátható és a középső részről is belátható a város felé eső síterep. Viszont árban a szállás egy kicsit drágább.
Előzmény: (sqyza 81451)
Nando
95 élménybeszámolót írt
95
17 éve tag
2010.01.24. 09:01
Szia!

En ugyan csak Les 2 Alpes-ban voltam a 3 hely kozul, de batran merem ajanlani.

Siterep egy het alatt besielheto. Eleg nagy magassagkulonbseg van es van par latvanyossag is. Itt van europa asszem legnagyobb jegbarlangja, valamint fenn lehet menni egy kort ratrack-al es gyonyoru a latvany. Jo ido eseten a Mont Blanc is szepen lathato.

Estenkent meg a hangulatos faluban valaszthatsz a pezsgo bulik es a csendesebb ettermek kozott. Nekem nagyon bejott az a hely.
Előzmény: (sqyza 81451)
sqyza
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.01.23. 23:44
Sziasztok. Már több éve nem voltunk a galloknál síelni, idén március elején tervezzük 8-an, hogy visszatérünk egy hétre. Les 2 Alpes és Alpe d'Huez között kellene választanunk (van akik Puy-t ajánlotta), de ezeken a pályákon még nem jártunk. Lesz velünk egy abszolút kezdő lány, a többiek jól síelnek. Előre is köszönöm a tanácsokat.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.