Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Saalbach - Hinterglemm topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
EszterM
62 élménybeszámolót írt
62
14 éve tag
2010.02.01. 21:16
Hát, ez tényleg rosszul hangzik...:((( Azt hiszem, a kevés hóból jóindulattal sem lehet sokat csinálni. Olvastam tegnap valahol, hogy az USA-ban kozmetikázzák a hójelentést, nyilván máshol is megteszik...( Remélem, nekünk lesz igazi havunk!
Előzmény: (Síperri 82683)
Síperri
17 élménybeszámolót írt
17
14 éve tag
2010.02.01. 19:29
Mi szombaton hatalmas havazásban jöttünk haza és simán lehetett jönni,még a németeken keresztül is tökéletesen lehetett közlekedni.
Szóval..a pályák vonalvezetése lejtése tökéletes.Nekem nem gond ha egy pálya kék vagy piros vagy fekete.Mindegyiket kedvelem.Pusztán azt nehezményeztem,hogy nem voltak úgy kezelve,mint más helyen.Söt...egyáltalán nem voltak kezelve.Nem hó nem volt,hanem munka a pályán.Az orrom előtt tekeredett le egy osztrák nő lába a Leogang felé vezető piros pálya alján,annyira,hogy helikopter vitte el,ahogy elnéztem elvoltak a sebészek a szalagjaival néhány órát.Ráment egy kb. 60 cm magas buckára...reggel 9-kor..(!)Mondjuk választhatta volna, hogy három kötelékben repülő, éppen az első füvükön túllévő holland barommal ütközik,csak akkor lehet,hogy nem a sebész foglakozik vele.A buckát választotta.Lehet,hogy jobban járt. Pedig valószínűleg sílécekkel a lábán született:-)Az erdei pályák persze simák,mert azt nem brékelik össze,hiszen csak csúsznak rajta...amúgy tényleg szépek...Amúgy 85 cm hó nem kevés,ha annyi van..csak nem annyi volt.Kedden esett legalább 5 cm,csütörtökön meg vagy 20-25 és mégis csak 90 cm a hójelentés.Hááát...valószínűleg most hozták be azt a linkelést amit addig írtak...persze valószínűleg más síterepek is ezt csinálják,csak eddig nekem szerencsém volt.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.