Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Lungau régió: Fanningberg, Grosseck-Speiereck topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Lpapa
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
2010.02.04. 12:58
Igen, eddig én is így tapasztaltam, de januárban Ainecken egy héten keresztül ki volt írva a fényújságon - már a völgyben is - hogy "kein Talabfahrt am Aineckbahn" azaz a vadonatúj gondolás felvonót sem lehetett használni völgymenetben, még akkor sem amikor az orrunkig sem láttunk a ködben. Valaki megpróbált visszaszállni de a kezelő rögtön rászólt hogy tilos. Persze lehet hogy ez azért volt mert egyedül ült a kalitkában, és kinn nem felügyelt senki.
Előzmény: (Agent 83202)
Agent
1646 élménybeszámolót írt
1646
20 éve tag
2010.02.04. 11:13
Szerintem az ülő és kabinos liftek egész Ausztriában használhatóak hegy és völgymenetre gyalogosok számára is, télen is.
Előzmény: (Lpapa 83198)
Lpapa
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
2010.02.04. 10:42
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérek, mert ellentmondó infóim vannak. Febr. végén egy nagyobb (60 fő) társasággal utazunk a régióba, és ahogy az lenni szokott lesz köztünk teljesen kezdő, sőt nem síelő is. Mivel St. Michaelben lakunk majd és ha Grossecken szeretnénk síelni akkor ugyan a St. Michaelből induló kétüléses felvonó van hozzánk a legközelebb, de vajon ez használható léc nélkül is? Völgymenetre is igénybevehető ez a felvonó? (Az ellentmondó infó pedig az hogy a pénztáros szerint használható erre, míg a fenti liftkezelő szerint pedig nem, bár saját szememmel láttam hogy a helyi síiskola tanitványok azzal jöttek le bakancsban a léceket kezükben fogva.)
Azt tudom hogy Mauterndorf felől a buborékos mindkét irányba igénybe vehető, de ez plusz 2x15km utazás lenne nekünk naponta, és ez reggelente az ébredés miatt...
A másik pályarendszerre vonatkozóan sem tudom hogy a Katschbergre, a Katschberghöhe felől induló felvonót használhatják gyalogosok is? Völgymenet is lehetséges ezen a felvonón?
És az utolsó kérdés: a Katschberg-Ainecki gyakorló pályák közül melyiket ajánlanátok a teljesen kezdőknek? Inkább, a St. Margarethen-felőli Aineck-i, vagy a Tschaneck lábánál található "Übungshang" (a buszos utazást St. Michaelből, parkolást (busz!), gyaloglást, pályazsúfoltságot stb. is figyelembe véve).
Előre is köszönöm ha valaki segíteni tud.
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.