Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Lungau régió: Fanningberg, Grosseck-Speiereck topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Lpapa
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
2010.02.04. 13:02
"Amúgy lefelé használni a felvonót kicsit ciki sztem ;) "
Bár én el tudok képzelni olyan helyzetet hogy nem ciki, de most elsősorban a "gyalogosok" miatt kérdeztem, hogy lehet-e használni lefelé is.
Előzmény: (klaco 83214)
klaco
65 élménybeszámolót írt
65
14 éve tag
2010.02.04. 12:49
Kezdő síelőkkel érdemes elkerülni a Grosseck 2 üléses felvonót. Nagyon gyors, mivel nincs varázsszőnyeg, nagyon himbálózik, és nagyon hátbavág. A menetideje ennek ellenére sok. Az alatta levő piros pálya, meg ami visszavisz a parkolóba elég meredek piros, és nem is annyira széles. Inkább a kabinos lift aljához menjenek a kezdők. Síbusz visz oda is ;) Ott 1 kellemes kék pálya van, ami nagyon hosszú ráadásul. Amúgy én Fannin-t ajánlanám kezdőknek, ott még szélesebbek a kékek. OT-n a kék pályák olyan meredekek, mint Fannin a pirosak. Katschi-n a kivilágított pályán tanultak a mi kezdőink, oda van 4 üléses felvonó. Amúgy lefelé használni a felvonót kicsit ciki sztem ;) Inkább keressetek rövidebb pályát, vagy sétáljatok lefelé a meredek szakaszokon.
Amúgy összesíelhetőség szempontjából Grosseck a legrosszabb. A térkép nem teljesen pontos. Gyalogolnunk kellett 1 csomót, mert úgy tűnt a 2 oldal középen összejárható, de nem.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.