Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Lachtal topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
nagydoki
62 élménybeszámolót írt
62
18 éve tag
2010.02.13. 10:26
Szia Lali !

Klassz a beszámolód.
Mi is most gondolkodunk a Monarchia parkon.Alapban boardozunk, de most asszony pajtás miatt meg kellene tanulnom a sielést ( nem szeret hóban üldögélni vagy szorongani a felvonón a deszkával ).
Tudnál valamit írni az oktatásról részletesebben. (Időbeosztás, árak , síiskola vagy oktató elérhetősége-weblapja stb.)
Hárman vagyunk full kezdők ( mama, papa 15 éves leánygyerek).

Előre is köszi: Sándor
villanyoslali
31 élménybeszámolót írt
31
14 éve tag
2010.02.12. 13:28
Üdv mindenkinek aki vagy Lachtal-ba tart vagy volt már ott. Most jöttünk haza Lactalbol és összegezve egy igen jó 5 napot töltöttünk el. Korrekt síterep és pálya szállás segítőkész személyzet.

A szállásunk: Monarchia Park
Teljesen korrekt szállásunk volt. Jól felszerelt szobák és konyha csak az internet hiányzott ami kizárólag a központi épületben volt. Tökéletes pálya szállás kiléptünk az ajtón rá a pályára és gyí fel a hegyre. Tudom mindenkinek ajánlani 14/A épület volt a mienk.Rögtön a Schönberg lift mellett.

Kaja:
Félpanziós ellátást választottunk de ebből a vacsorát kinn fizettük be. Korrekt nagyon bőséges reggeli ehetsz annyit amennyi beléd fér és minden nap más sült történet (tükörtojás, kolbász, szalonnás tojás, stb). Vacsoránk 2féle választékkal de 4 fogásos volt. Az első napot letekintve (lehet hogy finnyás vagyok) nagyon jó kaját csináltak korrekt pincérekkel. Bőségesen elég volt az amit adtak. Vacsi idő 6-8-ig.

A pálya:
Húúúú na ez nagyon ott volt. Minden nap le volt ratrakolva és rendbe volt téve. Az első 3 nap napsütéses nagyon komoly idő öröm volt síelni. Mindegyik pálya és Lift működött tényeg öröm volt csúszni. A 6személyes felvonó nagyon komoly főleg a fűtött ülésével. A végétől induló 1es piros majd rá a 5kékre végig a 5a kéken és le a 3a kéken tökéletesen alkalmas kazdőknek és gyönyörű lankás domboldalon erdők között visz le. Ezt próbáljátok ki. Haladóknak javaslom a piros 2a pályát nagyon ott van bár volt olyan szakasza az utolsó napon mikor kavicsos volt. A Tanzstadt liftől induló 7es kék pálya véleményem szerint inkább piros pálya. Erre figyeljen az aki nem tud annyira síelni mert eléggé meredek és van olyan szakasza ami lealázza a legmeredekebb pirosat is, mégis kékkel jelölik.

Hütte:
Mi a Lachtal hause-ban ettünk ez mindjárt ott van a kinder Lachtal mellett. Nagyon korrekt kiszolgálás magyarul beszélő pincérekkel gyors felszolgálással finom ételekkel.

Síoktatás:
A kinder lachtalban mindenki aki akar megtanul síelni. Nálunk volt egy 4 éves kisrác akinek soha nem volt léc a lábán. Beírattuk oktatásra (22.000 Ft) napi 2x1 óra tömény oktatás. Fekete András oktatóhoz került és csak javasolni tudom mindenkinek aki taníttatni szeretné a gyerkőcét. Imádták a gyereke és nem mellesleg meg is tanultak együl csúszni a lejtőkön.

Ami nagyon gáz volt:
Volt velünk egy baráti házaspár akik a Sisi-be laktak és a Sonn'Alm-ba étkeztek. A szállásal semmi gond nincs tényleg modern és korrekt épületek. Plazma tv. internet, mosogatógép, stb. Modern felszerelésű szobák. Viszont a kajálásuk a Sonn'Alm-ba egy rémálom volt. NAGYON NEM TANÁCSOLOM SENKINEK!!!! Minden nap ugyan azt kapták regellire ami 3zsömle volt összesen és valami gyenge hozzávaló. Lehetettlen időben a kajálás 8-9 között. Ez azért gáz mert 9 órakor indul az élet kezdődik az oktatás. El lehet gondolni, hogy kisgyerekkel mekkora futás volt a reggeli. Az utolsó napon le se mentek inkább ettek a Lachtalhause-ban. A vacsora elmondásuk szerint silány minőségen aluli volt. Szintén ökör időben 5-6-ig. Az étteremben egy üvegfal mögött kecskéket nevelne aminek az ajtaja közvetlenül nyílik az éteremre el lehet gondolni tök jó illatokat kaja közben. EZT AZ ÉTTERMET SENKINEK NEM JAVASLOM!!!

Javaslat:
Nem kel semmit elkapkodni. Mindent be lehet fizettni a helyszínen. Ez legyen sí bérlet, oktatás félpanzió, vagy csak akár reggeli is. Hólánc legyen Nagyon durva tud lenni a szerpentín felfelé és lefelé egyaránt. Próbálja ki mindenki aki tudja Lachtal Taxit. Ez egy ratrak ami kabinos és oson hegyen. Nagyon jó. A felvonók minden nap 16-ig mennek. Se tovább se előbb nem áll meg. Ja és jó csúszást mindenkinek.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.