Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Dobogókő topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
MocsáriZerge
6 élménybeszámolót írt
6
14 éve tag
2010.02.14. 14:05
Sziasztok!

Ma voltam fent, meseszép a táj, a hó, a sütött a nap, ideális sí-idő volt. Nagyon tetszik nekem a környék, és a pálya is, és az "egyszerűsége" is, hogy nincsen tele oszlopokkal meg villanydrótokkal meg hóágyúkkal az egész, mégis jó idő esetén kiválóan lehet ott síelni.
Mélységesen felháborít viszont, hogy néhány srácnak nincsen vasárnapra jobb programja, így vesz egy horgászszéket meg egy láthatósági mellényt, és napszemüvegben kiül parkolási díjakat szedni. Leparkoltam az autót, kiszálltam, szivtam egy jót a friss levegőből, erre egyből ott volt az egyik "hiéna" hogy lekaszálhasson.
Csak egy javaslat a pálya üzemeltetőinek: valamilyen módon próbálják meg elintézni, hogy ne kelljen a parkolásért külön 500,-Ft-ot leszurkolni, pl. építsék be a síbérlet árába, stb. (A Körúton 360,-Ft-ért lehet parkolni csúcsidőben, 500,-Ft-ért szerintem a Budai Várban is le lehet parkolni.)
Sípálya mellett fizető parkolót "kijelölni": ennek oka nyilvánvalóan, hogy az utolsó bőrt is lehúzzuk szegény vendégről, aki ellenszolgáltatást nem kap a pénzéért. Egy időben a szlovákok is csinálták ezt, ma már pl. a Chopok lábánál sem kell fizetni. Más magyar pályák mellett sem kellett. Sőt, ingyen lerakhatod az autód, és buszjárat visz fel díjmentesen a pályákhoz, ha túl sokan vannak, csak gyere síelni - ez az elv.

Dani
Előzmény: (admin2 84251)
admin2
482 élménybeszámolót írt
482
Moderátor
2010.02.12. 09:02
Most kaptunk friss híreket Dobogókőről:
Két napja szakad a hó, 50-60 cm hóréteg és végig ratrakolt pálya várja a síelőket. Idén most vannak a legjobb körülmények a téli sportokhoz, ld.
https://sielok.hu/holap/dobogoko/

Hétvégére is várhatóan marad a hó és a hideg odafenn.
Emberek! Tegnap délután üresen járt a felvonó, nem volt látogató. Ilyet is rég hallottunk már hazai síterepről.
Lehet, hogy a budapestiek nem hitték el, hogy amíg a városban olvad, odafenn Pilisben igazi tél van.
Használjátok ki, amíg lehet.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.