Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Síbérlet átruházása topikból

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
kócos
1234 élménybeszámolót írt
1234
19 éve tag
2010.02.22. 20:33
Hiába! Na! " A Béke Tábor le győzhetelen, a Béke Útja biztos Út, Ha összetartunk lendülettel, Le győzzük végre a Háborút"
Előzmény: (Taormina 85602)
Agent
1646 élménybeszámolót írt
1646
20 éve tag
2010.02.22. 20:32
"na én meg azt mondom, az ilyen birkák miatt lehet mindent lenyomni a torkunkon"
Frászt, nem kötelező bérletet venni, lehet mászni is a hegyre, ha meg bérletet veszel, akkor beleegyezel a bérlettel járó szabályzatba is, ez végülis amióta a ski-data rendszer működik (meglehetősen régóta) így van, tehát nem értem miért kell ezen fennakadni. + persze van kb. 0,1% aki esetleg átruházza a bérletet néha, ők meg vállalják a kockázatot, de ez eddig sem volt és ezután sem lesz jellemző szerintem
Előzmény: (Taormina 85602)
Taormina
78 élménybeszámolót írt
78
18 éve tag
2010.02.22. 20:16
Kicsit se vagy fölháborítóan pimasz, ugye? Kamerákkal megfigyelted, hogy én mit készülök "elkövetni", ugye?
Mielött írtad, te is elolvashattad volna; úgy emléxem, nem csalókról írtak, hanem olyanokról, akik egy több napra vásárolt bérlet jogát szerették volna átadni valaki másnak. Na és? Tiszta sor, nem? Aki a baleset idöpontjában a bérletet és annak jogait bortokolja, azé a biztosítás. Kész.

De egyébként mi az, hogy biztosítás? Azt ki kérte? Köszönöm szépen, akkor én kérek szépen inkább egy 20 €-s BIZTOSÍTÁS NÉLKÜLI bérletet! Ez aztán tényleg a parasztvakítás teteje!
Szeretnék vásárolni egy gombot a röltexben, de az sajnos csak télikabáttal együtt kapható. Csomagban, ugye? Mint a UPC-nél ahol két tv állomást szeretnél nézni, de 40-et kell kifizetni.
Egyébként számolod, hogy ez hanyadik biztosítás, amit ugyanarra az alkalomra kötöttél? A teljesen normális betegbiztosítás is jogosít arra, hogy az EU területén bárhol sürgössegi ellátásban részesülj. De ez nem elég szemforgató ügyeskedök addigra már rég rábeszéltek, hogy végzetes könnyelmüséget követsz el, ha nem kötsz kifejezetten a síelés idötartamára vonatkozó balesetbiztosítást. De a leki üdvödért aggódó síliftkezelö társaságnak ez még mindig nem elég; egy harmadikkal is kiszúrja a szemed, anélkül, hogy egyáltalán megkérdezne róla.
Welcome in abszurdisztán!
na én meg azt mondom, az ilyen birkák miatt lehet mindent lenyomni a torkunkon a Centrum Parkolótól a BKV sztrájkig.
Előzmény: (TZoli 85583)
Taormina
78 élménybeszámolót írt
78
18 éve tag
2010.02.22. 20:02
"úgy, hogy menetenként passzolják át egymásnak a bérleteket, s az úgy már szabálytalan. "

Miért szabálytalan? Amíg az egyik megy a másik vár. Ezt mondom; egy fenékkel egyszerre úgyis csak egy személy ül a liften. Egy napba befér mondjuk 25 lecsúszás. Nem mindegy, hogy ezt 1 vagy 25 ember abszolválja? 34 €-ból nem telik?
Ugyanez vonatkozik a nagymama + tejesemberre is.

"Valahogy azonosítani kell a felhesználót."
Már mér kellene? A liftbusineseseknek az illetö személyazonosságának egyetlen aspektusa releváns: RENDELKEZIK-E BÉRLETTEL, vagy nem rendelkezik.

"Visszaváltják a bérletet..." közjegyzö által kiállított halálozási anyakönyvi kivolnat esetén, polgári peres eljárás esetén majd esetleg.
Jó reggelt!
Előzmény: (Viri 85563)
TZoli
1157 élménybeszámolót írt
1157
20 éve tag
2010.02.22. 18:34
Te Taormina!
Figyeled is hogy mit írsz, vagy csak úgy szórod a nagyvilágba? Mert aki mértéktelen, aljas és gyomorforgató csalást készül elkövetni, az éppen Te vagy! És éppen az ilyenek miatt kénytelenek bekamerázni a helyszíneket.
Mint írtam (ha esetleg elolvastad akkor bocsi az ismétlésért) a bérletben biztosítás is van. És gondolod, hogy ha egy bérlettel többen szenvednek balesetet, akkor érvényes lesz a baleseti ellátás vagy kártérítés mindenkinek?
Előzmény: (Taormina 85543)
Viri
715 élménybeszámolót írt
715
20 éve tag
2010.02.22. 15:35
Amit leírsz az ok. Csak hogy ők nem így gondolják, hanem úgy, hogy menetenként passzolják át egymásnak a bérleteket, s az úgy már szabálytalan.

"Már megbocsássanak, ha egyszer 32-34 € áron megvettem egy bérletet, legyen már mindegy hogy a nagymama, vagy a szomszéd tejesember használja!"
Ez is igaz, ha csak egy személy használja és nem a "nagymama vagy a tejesember" felváltva. És inkább ez a nyerészkedés szerintem.

Amúgy meg ezt a sok trükkösködőnek lehet köszönni, akik egy bérletet esetleg hárman is használ(tak)nak. Nem csak Magyar virtus!

A személyi szabadságjogok súlyos megsértéséről meg annyit, hogy ha fényképes a bérlet akkor is sértő? Valahogy azonosítani kell a felhesználót.

Ja és van egy lehetőség a betegség, sérülés esetén. Visszaváltják a bérletet, természetesen a lesízett napokat levonva.
Előzmény: (Taormina 85543)
Taormina
78 élménybeszámolót írt
78
18 éve tag
2010.02.22. 12:25
Ez a legnagyobb gyalázatos féregség!
Nem csak a személyi szabadságjogok súlyos megsértése, de ettöl a nyerészkedéstöl már tényleg fölfordul az ember gyomra is. Már megbocsássanak, ha egyszer 32-34 € áron megvettem egy bérletet, legyen már mindegy hogy a nagymama, vagy a szomszéd tejesember használja! Egy seggel egyszerre úgyis csak egy liften tudok ülni! Attól mert ki van írva, még nem lesz legitimebb, hanem marad mértéktelen, aljas és gyomorforgató csalás!
Ezentúl már nem csak az autópályákon kapok majd paranoid rohamokat, hanem a síliftnél is titkos kamerák figyelik majd, nem szellentek-e a liften.
Legyen már elég ebböl a tempóból!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.