Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Tauplitz topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
mindenholottvagyok
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.03.06. 14:45
Csak az utolsó mondatodra reagálnék (én tiszteletben tartom mások véleményét), de ha végig olvastad volna a hozzászolásomat, akkor észrevetted volna hogy külön kiemelem, hogy ezt nem a pálya hibájaként írtam.

Jó sízést,
Mindenholottvagyok
Előzmény: (molesz52 86700)
molesz52
39 élménybeszámolót írt
39
16 éve tag
2010.03.05. 20:38
Most jöttem vissza Bad Mitterndorfból így csak most tudtam elolvasni az utóbbi napok bejegyzéseit erről a helyről.Halálra bosszantott minket, hogy nem volt min bosszankodni. Volt hó, sütött a nap, jártak a liftek, sehol nem kellett sorbaállni. Nem akarom megsérteni azt a hosszúnevű forumozót, aki azt írta, "senkinek nem ajánlja" ezt a helyet, de ez elég nagy marhaság.Bárcsak lenne nekünk egy ilyen helyünk!Azok a sielők vagy bordosok, akiknek nem mindegy hogy a kantnit 89 vagy 89,5 fokra kell-e élezni, azok tényleg ne menjenek, mert nekik biztosan nem felel meg. A többi 99%-nak nyugodt szívvel merem ajánlani.Mindenki nagyon kedves, segítőkész.Ez a helyiekre és az ott dolgozó magyarokra is vonatkozik. Viszont személyes tapasztalatom, valamint egy pár ott dolgozó magyarral folytatott beszélgetésem alapján állíthatom, nagyon sok honfitársunk meglehetösen bunkó módon tud viselkedni. Emberek,ha már egyszer ilyen szép helyre megyünk, akkor próbáljuk meg élvezni a tájat,sielést az életet.
A hosszúnevű fórumozó társunk figyelmébe ajánlanám azt a fizikai jelenséget, hogy a hó pozitív hőmérséklet esetén mindenhol olvad.
Tauplitzra fel.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.