Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 2, rendezés:
Előzmény és válaszok a Schladming: Planai - Hochwurzen - Reiteralm - Hauser Kaibling topikból
Üzenet szövege
Feladó:  laurapaNőHaladó síelő
Dátum: 2010.12.16. 00:51
(Üzenetazonosító: 98420)
laurapa Hozzászólások: 17
Regisztrált: 2010.12.16.
26 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Én tavaly voltam, és lenyűgözött. Reiteralm se rossz, a hinta 4. tagja. Állatólag idén egy vadi új liftet indítottak el.
Nekem Hochwurzen tetszett a legjobban.
Előzmény: (Leon74 98363)
Feladó:  Leon74FérfiHaladó síelő
Dátum: 2010.12.15. 21:52
(Üzenetazonosító: 98363)
Leon74 Hozzászólások: 37
Regisztrált: 2009.10.20.
23 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ma jöttünk haza a környékről. Vasárnap érkeztünk. Nagy havazásba, szél is volt rendesen, de szerencsére jártak a liftek. A Hochwurzen hegyen kezdtünk. Az alsó két kék pálya inkább zöld, mint kék. A 33-as és 31-es viszont nagyon jó kis pályák. Sajnos a nagy havazás miatt kicsit sok hó volt a rajtuk, de azért lehetett csúszni. Ami nem tetszett az a III felvonó, várni kellett rá sokat és nagyon lassú volt. A szállásunk a Berghotel Schlosserwirt volt. Sokan lehúzták, nekünk kellemes csalódás volt. 27E forint három éjszakára, félpanzióval. Nagyon kedvező ár, gyönyörű panoráma, kedvesek voltak a háziak. Tiszta szoba, jó kaja. A felvonó 600 méterre van a szállástól, mi kocsival mentünk fel, mert elég kaptatós. Viszont a Höfi felvonónál található két két pálya nagyon jó vonalvezetésű, bátran ajánlom kezdőknek. Második nap szintén hóeséssel kezdtünk, de déltől kisütött a nap. Hauser Kaiblingon nagyon jó kis pályák vannak. A 6A egyedül, ami elég munkás, böködős történet, viszont máshogy nem lehet átjutni Planaira.
Harmadik nap már nem esett annyi hó, így nagyon jó kezelt pályák fogadtak minket. Hideg volt ugyan, de nagyon jókat csúsztunk. Még sosem jártam ezen a síterületen, de biztosan vissza fogok térni, mert nagyon jó pályái vannak. Mivel szezon előtt voltunk, alig lézengtek a pályákon, és rég volt, hogy ennyire jó állapotú pályákon tudtam síelni egészen zárásig.

laponként: összesen 2, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »