Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Franciaország
Pra Loup - Val'd Allos
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
laci06
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Pra Loup - Val'd Allos
2011.02.06. 09:23
Szia!
Pár órája jöttünk meg innen, válaszolnék...
Szal:
1. Sajnos gyalogolni kell, durván 300m-t egy beton utón, amin egyáltalán nincsen már hó, teljesen száraz, de nem sok, kibírható. Haza viszont vissza lehet csúszni, de eléggé fel kell menni, két négyülésessel egy csúcsra (Marin Pascal, majd Vescal felvonó), ahonnan megy le egy kék pálya, amiből leágazik a Vescal alja előtt egy vékony, tekergős, alig lejtős kis pálya, ami hazavisz (a végén kell lefele sétálni egy kb 20m-t, ami tényleg nulla, a kis tekergős utat pedig a térképen a fekete pontozott rész jelöli, egyébként az a kék pálya szerintem nagyon jó).
2. én is iroda által szervezett utón vettem részt, de nem adtam le egyetlen fotót sem... (sem papiron, sem digitálisan)
3. igen, ilyen kis tilitolis ajtóval van leválasztva, és a falak sem a legvastagabbak, szal szerintem egy halkabb beszélgetés is kihallatszik, illetve be...:( én nem abban a helységben voltam, tehát ezt csak szemre tudom mondani, de az aggódásuk jogos, ebben biztos vagyok:(

Remélem segitett, ha van valami kérdésed nyugodtan jelezd:)
Üdv,
Laci
Előzmény: (netexp 108058)