Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Chopok dél és észak
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Wellness Hotel Bystrá - "Smart choice" csomag - 2 éjtől
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
alberto01
7 élménybeszámolót írt
7
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Chopok dél és észak
2006.01.03. 23:54
Hát ha most kezdesz szállást keresni bajba leszel. A normális házak a limbánál iylenkor már sajnos elkelnek. Én már voltam egyszer jasnán két éve és idén is megyek februárban, leírom a tapasztalataimat hátha segít:

Szállás:

A pályaszállások véleményem szerint jók, csak már decemberben le kell őket foglalni, hogy az ember kedvére válogathasson az időpontokból. Az áruk, hát az mindenkinek egyéni szerintem kicsit drága legalábbis a következőhőz képest, amit mi is csinálunk: Limba.sk-n tud az ember foglalni magának szobát, esetleg egész házat Liptószentmiklóson (jasnától 10kmre van közvetlen kocsiút megy a páylára), a pályaszállás árának a töredékéért. És a házak közül a legtöbb kandallós igényes kis házikó.

Szolgáltatások:

Tökéletes sípályák, Jasna a nyugati pályák között is megálja a helyét. A parkolás sajnos nehéz. Készüljünk föl rá, hogy az autót az út szélén kell lerakni és sétálni kell egy keveset a pályáig. Mint említettem egy két sávos autóút visz a pályára, mely zord időjárás esetén jéggé fagy (hólánc mindenképp legyen és téligumi!!!), én a multkor nagyon sok koccanást láttam, főként magyarok koccoltak, szóval legyünk körültekintőek. Reggel fölfele, este lefele van dugó. Érdemes vagy zárás elött leindulni 20 percel a páyláról, vagy zárás után még teázni egy háromnegyed órát a büfékben, mert azt az időt amúgy is a kocsiban kéne eltölteni. De az autós dolgokat leszámítva, ténleg azt kell mondani egy jó terep, nincs szemét nem lopják a lécet, van sok büfé, és van egy hosszú erdős pály ami keresztbe átszeli az egész terepet ezáltal gond nélkül besíelhet az ember mindent. Remélem tudtam segíteni.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.