Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hóágyú házilag

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
zsszucsi
19 élménybeszámolót írt
19
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hóágyú házilag
2010.12.22. 18:04
Szerintem kodde valt :)) szo szerint.

Mertuk a hofokot, a vizpermet elerte a minusz negy fokot is, de ez a levego/viz keverek, nem maga a belepo viz, ami egyebkent egy kb 25 meteres 3/4 colos standard slagon keresztul jott, hogy legyen ideje lehulni. lathato az is, hogy a porlasztofejek mellett, ahol lassul a vizfolyas, egybol megfagy a viz, szepen lerakodva oda, amit kezzel idonkent le kell pattintgatni onnan. kellemes erzes :)

Az aramlas minosegen van mit javitani, mert a terito cso belsejeben spiralis alakban volt megfagyva a viz (volt kb 10 menet(!) az aljaig), tehat sok energia elment arra, hogy megkavarja a levegot odabent. ezzel javulni fog a terites, de a kristalykepzodesre persze meg nem fog megoldast nyujtani. majd teszek meg fel a youtube-ra tovabbi videokat, de ezen elvileg rajta van a mukodese. (legfeljebb a belso spiralis jegkoszorurol lesz majd valami)

Attol felek, hogy muszaly lesz a levego kompresszor + nagynyomasu moso kombinaciot kiprobalni, csak az nem jonne ki ennyibol. De ezt sem adtam meg fel, csak egyenlore elakadtam.
Előzmény: (WéberF 99414)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.