Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Brunnalm - Hohe Veitsch
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
SonKöl
27 élménybeszámolót írt
27
12 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Brunnalm - Hohe Veitsch
2012.02.29. 17:59
Szervusztok!
Szombaton eljutottunk erre a síterepre. Kíváncsiak voltunk mit tud ez a terep, a maga 10km-es rendszerével és 1500m magasságával. Nos, maximálisan elégedettek voltunk!
A pályarendszer magja egy vadiúj, igaz szélvész gyorsnak nem nevezhető 4ülős felvonó. Ezen kívül még 2 csákányos lift szolgálja ki a pályarendszer nagy részét.
A kezdőtől a haladó szintig mindenki megtalálja a magának megfelelő pályát, még pályán kívüli lehetőségek is vannak, s megfelelő hóviszony esetén talán itt-ott még az erdő is megpróbálható.
A pályarendszernek egy szűk keresztmetszete van, ahol minden pálya összefut, s mely ugyan rövid, viszont meredek, s délutánra még ki is buckásodott (nem egy helyen fél méteres buckák voltak). Ez utóbbi oka alapvetően az időjárásban keresendő, hiszen szombaton gyönyörűen sütött a nap, már-már tavaszias idő volt, így olvadt.
A jobb felső csákányos felvonó melletti pálya (7-2-6 jelű) kimondottan élvezhető, megfelelő meredekséggel és kellő szélességgel. A bal oldali 10-es fekete igazából meredekségét illetően piros, max. a nehézséget az jelentheti, hogy kezeletlen és szűkebb a pálya.
Összességében nagyon kellemes napot töltöttünk el, és akár egy hétvége eltöltésére is ajánlható ez a terep (alapvetően kezdő-középhaladó síelőknek). Sopronból kb. másfél óra, betartva a sebességhatárokat.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.