Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Románia
Cavnic - Kapnyikbánya
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Angel-A
4 élménybeszámolót írt
4
8 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Cavnic - Kapnyikbánya
2016.01.08. 20:44
Udv.

Szerintem a korabbi bejegyzes nem teljesen igaz, jobban mondva csak reszben.

A tanyeros felvono alatti nyomvonal helyzet, azon a napon , vagyis januar 6-an, valoban eleg rossz allapotban volt. Azota ezt a dolgot a palya kezeloi folyamatosan probaljak javitani, ha massal nem azzal hogy a felvonos alkalmazottak havat lapatolnak a kialakult godrogbe.

A palya minosegerol valo megjegyzes az tuti hogy nem igaz. A palyat minden reggel tokeletesen simara ratrakoljak, es ha jol tudom ezt pont a tulajdonos teszi.

Habar majdnem tobb mint harom evtizede sielek, es valamikor pont erre a nagybanyai videkre jartam edzotaborozni mint igazolt sizo, ezen a siterepen en is most jartam eloszor.

Januar 3-an mentem fel, es annyira megtetszett, hogy 4 ejszakat is ott aludtam, es 7-en jottem le errol a sitereprol. Tapasztalt es halado sizokent nem feltetlenul a palya komolysaga es nehezsegi foka fogott meg , hanem pont az , hogy latszott az egeszen az , hogy valaki nagyon is erdekelt, hogy ez a siterep jol mukodjon. Persze hozzajarult a jo hoviszony, es hogy szinte minden este havazott egy keveset, sot januar 7-en szinte egesz nap meseszeruen esett a ho. Es megismetlem, hogy a palyat minden reggel elsimitjak.

Ugyhogy semmi bucka.

Es annyira megtetszett a dolog, hogy januar 10-tol vissza is megyek egy par napra, foleg hogy az iden is megy az a kedvezmenyes ajanlat, amit egy regebbi bejegyzesben lattam.

http://www.hotelsuperski.ro/

Ha a vasarnapra elorejelzett eso nem tesz nagy karokat a palyaban, akkor szerintem erdemes szem elott tartani ezt a siterepet, foleg hogy a kovetkezo hetre szinte minden nap havazas van bejelezve.
Előzmény: (snackwell 181242)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.