Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowboard

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
badzoli
445 élménybeszámolót írt
445
21 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Snowboard
2017.02.06. 12:56
Barátok tapasztalatai alapján az éltartása, fordulékonysága jobb, mint a hagyományos deszkáknál, nyilván erősen rider és felhasználás függő.


Én most egy Capita Supernova Titan 163W lapot és a Union TravisRice kötését (tavalyi modell) teszteltem, igencsak meggyőző volt kezelt pályán. A flexe 8-as, bár szvsz sokkal puhábbnak érződik. És bár első ránézésre egy flat-camber lapnak tűnik, a leírása szerint hagyományos camber lap.
De nagyon jól irányítható, nem csavarodik ki alólam és amennyire ez pár csúszásból megítélhető, még akár parkozni sem lehet rossz.
Először mentem Wide lappal, bár 44.5-es a lábam, sosem volt olyan problémám, hogy lelógott volna a bakancsom a hóra. Igazán nagy különbséget nem is éreztem, ez a lap úgy lenne jó nekem, ahogy van (sajna tavaly a Nitro Team lapom kicsit megreccsent, még használható, de lassan keresgélem az utódját).
A kötés hozta a kötelezőt, könnyű, könnyen ki-becsatolható, bár asszem hosszútávon maradok a Flow-nál, főleg, hogy van egy vadiúj is még dobozban.
Előzmény: (totyi69 193768)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.