Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Seefeld Olimpia Sírégió

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Irén
1 élménybeszámolót írt
1
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Seefeld Olimpia Sírégió
2008.02.28. 16:03
Sziasztok!
Most írok itt először, de olyan kellemes hetet töltöttünk seniorként a Seefeld környéki pályákon, hogy nem hagyhattam ki közkincsé tenni tapasztalatainkat/2008. január 19-25/.Először a szállás:mi RCI-vel utazunk és Seefeldhez 5 km-re van egy panzió vendéglő,ahol több apartmanjuk van.Nem nagyok a lakrészek, de meg található minden ami kell,és még szauna is van, bár külön díjazás ellenében.Amúgy a település határában naponta karban tartott sífutó pálya található ,és körben a hegycsúcsk felettünk.
Seefeld roppant büszke rá, hogy 2* is volt ott olimpia, de ma is sok vendég látogatja , meglepetve tapasztaltuk, hogy nem csak sielők, de a hó , a tél szerelmesei is , akik kihasználják hogy a felvonók,vasút, kabinok oda vissza viszik az utasokat, és az erdei utak is karbantartottak, hogy sétálhasson is aki arra vágyik. Na már sokat írtam és még 1 szó sem a sielésről,no de vágjunk bele.Ahogy az előző hozzászóló is írja van parkolóház ingyen, és több pálya a városkában.Ez amelyikről a képek készültek az erősebb fekete-piros -kék pályákkal, de mind kezelhető, remek a fekvésük,nem olvasztja a nap.Januárba előfordult, hogy a völgyben volt hidegebb. A hütték kiválóak a pályán, bár nem olcsóak, és itt nem a hazai viszonyokkal vetem össze az árakat.Abszolut kezdőknek, és kisgyermekeseknek nem ezt a pályát, hanem a városka közepéről indulót ajánlanám, ott a futószalagtól a csákányoson át az ülőig vannak a felvonók, és a lejtők is alkalmasabbak a tanulásra.Szélesebb szelíd és izgalmasabb piros pályákat is lehet találni. Mi ezen melegítettünk be, és aztán mentünk át az elsőként bemutatottra.A bérlet mindkettőre, sőt még a németországi garmisch-partenkirchekiekre is érvényes.Seefeldben a sípályához közel műjég, és olyan melegvizes fürdő is van aminek kinti medencéjéből lehet nézegetni a sielőke, a hegyeket, vagy amit akartok...
Az idő igazi téli volt hóeséssel,napsütéssel és felhőjárással.Szóval kicsit messze ez a Seefeld, de menjetek el csak ajánlani tudom.
Mindenki érezze jól magát!
Irén.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.