Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Balesetbiztosítás

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
VÁrpád
265 élménybeszámolót írt
265
4 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Balesetbiztosítás
2022.11.24. 22:27
Nézzük meg mibe kerül a síelésünk összköltségvetése, felszerelés ,ruházat, kölcsönzés/saját, waxok, utazás élelmezés ,szállás ,shopping, hütte , bérlet, autópályadíj! Egy ebéd áráért igen ígéretes biztik köthetők, felesleges hazárdírozni. Pár példa:
-egy ügyfél keresett meg, hogy használt spyder nadrágra ki tudom e visszamenőleg nyomtatni a nehai számlát, ( amit nem tartott meg) mert a gyermekéről balesetnél, (csak zúzódás volt némi vágással) levágták a mentősök a nadrágot, de a biztosító fizeti számla ellenében/ vagy becsléssel ami soványabb.(a pénztárgépem nem volt alkalmas rá)így maradt a ,,B” verzió
- másik eset, ügyfél kislánya, ráment a buckás pályára, tetszett neki, majd besokallt. megütötte a gerincét ,agyrázkódást kapott, tört a léc.Specko szállítás ,korházi kezelés, és a sílécet is térítették.( ehhez a léc nyilvántartásból, már amelyik kölcsönzőnek van ilyen, mivel új volt, második bérlő, a csere darabot beszer áron térítette) egyéb esetben kárkori értéken térítette volna, amit a szakértő, hirdetési oldalakról informálva térít. Informálódni kell róla, melyik biztosító mit ajánl.
- egy nyári élmény, szintén ügyfél,fiatal baráti társaság, ,,korzika” egyik kis hölgy szikláról ugrálva balesetet szenvedett, helikopteres mentés , bizti nélkül 10 millió mínusz, mivel lóvé sem volt a családjának, így hitelből rendezi. Ne sajnáljuk a biztonságunkra azt az alkalmankénti, összköltségvetés 0,5-1,5% biztosítást.
-Telente beszokott fagyni a közeli dunaholtág, jönnek családok sínadrágért/kabátért! Szoktam kerdezni sisakot visznek e korizáshoz ( van pár használt szép sisak 1500-2500Ft ért) -nem kössz nincs szükség rá, csak pár napot megyünk a gyerekek miatt!
Másnap csörög a telefon!
- nyitva vagytok
- nem ,vasárnap van miért kérdezed?
- csak azért kérdezem, mert tegnap elestünk, korházba mentünk a gyerekkel agyrázkódás , koponyatörés gyanújával. ( hála a jó égnek csak felrepedt a bőr semmi komoly) mégis kellene a sisak. ESSŐ UTÁN KÖPÖNYEG. Ez rendre így történik!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.