Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Olaszország
Piancavallo
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Klara
89 élménybeszámolót írt
89
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Piancavallo
2008.12.31. 14:28
Szia Gyula!
Mi is ezt a síterepet választottuk januárra, szintén ennél az utazási irodánál (mi is először megyünk ide). Ugyan eleinte Ravasclettót néztük ki, de ott a partner iroda nem volt a helyzet magaslatán így más lehetőséget kellett keresnünk. Annak tudatában döntöttünk e mellett a síterep mellett, hogy elég kicsi, és nem túl erős pályákkal rendelkezik, de ezt az utat inkább besíelésnek tekintjük, mivel március elejére egy jobb kvalitású helyre foglaltunk szállást (Ausztriába Katschbergbe).
Én már végig böngésztem a hely mindenféle térképeit, rétegvonalas és műholdfelvételeit, web kameráit, fényképeit, útvonalterveit, így remélhetőleg nagy meglepetés nem vár ránk.
Mi a déli oldalról Aviano felől akarjuk megközelíteni a terepet, mivel a Balaton déli oldaláról indulunk és ha minél több utat autópályán szeretnénk megtenni, akkor Horvátországon, Szlovénián és Trieszten keresztül érdemes mennünk. Azon még vacillálunk, hogy lemenjünk-e egész Zágrábig és onnan fel Ljubljanáig, vagy Csáktornya Ormoson keresztül vágjunk át a Szlovén A1 autópályára. Az előbbi ugyan 40-50 km-el hosszabb, de végig autópályán megyünk és nem kell kb. 80 km utat alsóbbrendű utakon megtenni. Rossz útviszonyok között egyértelmű a választás az autópálya mellett, de januárban mindenféleképpen ennek van nagyobb esélye.
Most a férjemmel kettesben megyünk, nálunk a gyerekek már felnőttek, az unokák meg még kicsik (2,5 és 1 évesek), de alig várom már, hogy velük együtt síelhessünk majd.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.