Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowkite (síelés ernyővel)

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
landsurfer
32 élménybeszámolót írt
32
12 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Snowkite (síelés ernyővel)
2015.03.06. 18:49
A Kiteforce Baráti Társaság egyik tagja voltam. Anyagi érdekektől mentesen működtünk. Az alapítók nem voltak hajlandók elfogadni semmilyen szponzori támogatást a függetlenség megőrzése végett. Előfordult, hogy az újonnan csatlakozóknak odaajándékoztuk a már nem használt felszerelési tárgyainkat. A feloszlás után megszűnt a honlapunk is. Ezért kezdtem a Síelők.hu honlapon kutatni a szétszéledt tagok után, hátha ugyanígy "áttévedt" valaki. Az írásaimban is ezért használtam a snow kite (hókájt) elnevezést, hogy ők is könnyebben rám találjanak. Egy BT. tagot sikerült is felfedezni.
Köszönöm a lehetőséget, amit a rovat jelent és a biztatást is. Szívesen élek is vele, amint lesz friss havas esemény, amiről beszámolhatok. Tomi barátomat is erre fogom biztatni. Magyarországon most éppen nincs ernyővel szabadon síelhető terep. Gyepsível nem olyan élvezetes, inkább a vizes szezonra készülök. Lehet, hogy kicsit várni kell a következő élménybeszámolóra.
A neten fellelhető leírás alapján házilag is elkészíthető a napernyőre hasonlító ernyő NASA kite amivel kis gyakorlás után egészen jól lehet haladni sílécen, snowboardon, korival, gyepsível, landboarddal, buggyval....vízre már nem ajánlanám:-))
Előzmény: (minerel 181809)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.