Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2018.03.08. 08:04
Kedves sí- és snowboardos barátaink!

Ez már az 50. napunk!

Tegnap szépen sütött a nap, igazi tavaszi síelés volt nálunk, lehetett napozni is a teraszokon. Estére aztán visszafagytak a pályák és ennek megfelelően gyorsultak is, sorállás egyáltalán nem volt, jól lehetett pörögni. Ma kezdetben borongós, majd újra napos idő várható. A melegebb időt jól viselik fő pályáink, vastag rajtuk még a hóréteg.

Ma 9-21 óráig leszünk nyitva, az 1/A, 2/A, 3/B és ingyenes bébi pályákkal. Nyitva a Nordica kölcsönző, lehet jelentkezni oktatásra a sí-és snowboard iskolába (06303905972), forralt borral, és finomságokkal vár a büfénk is. Sorállás egyáltalán nem várható, és kedvező, hétközi áraink vannak érvényben a 3+1-es akciónkkal, érdemes hozzánk tele autóval érkezni. A szerpentin út, téli gumival jól járható.

A hó, az Alpokban tavasszal megszokott firnes, nappal kásásodik a felülete, estére visszafagy, és gyorsul. Ezen a héten még mindenképpen érdemes hozzánk kilátogatni, munka után is érdemes még elindulni, minden nap este 9-ig vagyunk nyitva. Aki nem hiszi, az járjon utána, 5 db kamera áll rendelkezésre.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.