Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2019.01.05. 08:53
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Most érdemes visegrádi polgárnak lenni!

Minden a tervek szerint halad, hajnalig tudtunk hóágyúzni, majd energiatakarékos üzemmódba kapcsoltunk Holle Anyó segítségével, ami kitart ma, kora délutánig. Gyönyörű téli idő van nálunk, már szánkózni is lehet a sípályákon kívüli területeken, érdemes az évet, a gyönyörű Visegrádon kezdeni. És miért érdemes visegrádi polgárnak (állandó lakosnak) lenni? Mert a tavalyi szezonhoz hasonlóan idén is lehet, jelképes áron (3500/2000 Ft, F/GY), teljes szezonos bérletet váltani, amit tavaly 54 napon keresztül lehetett használni. Idén reméljük még több havas nap lesz!

Tehát ma 14-22 óráig lesz nyitva az 1/A és ingyenes bébi pálya, az újranyitásra tekintettel, hétközi, kedvezményes árakkal, és 3+1 akcióval. Lesz büfé és kölcsönző is, és újra indul a havas oktatás a pályákon. Vasárnaptól teljes nyitva tartás, 9-21 óráig, folyamatosan nyitva leszünk a jövő héten is.

Keddtől újabb havazás várható, és éjszakánként tovább folytatjuk az ágyúzást, így a következő hét végére reméljük az összes felvonónk és pályánk tud majd üzemelni.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.