Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2019.01.07. 08:17
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Friss hóágyús hó, nyugodt hétköznap, szép idő!

Éjszaka ideális feltételek voltak a hógyártáshoz, ennek megfelelően profi hóágyús csapatunk, friss hóréteggel vonta be, a tegnap elhasznált hófelületet, így ma is jó körülményekkel várjuk a hozzánk érkezőket. Aki nem szereti a sorállást, és olcsóbban is szeretne síelni, itt a lehetőség, ráadásul ma szép idő is várható.

Ma is 9-21 óráig leszünk nyitva az 1/A hóágyús, nagypályával és az ingyenes bébi pályával. Mivel napközben nem sokan síelnek nálunk, így még estére is garantálható a jó állapot, érdemes munka után is elindulni hozzánk, mégpedig tele autóval, mert 3+1 akciónkkal, pl a sofőr ingyen síelhet. Lesz természetesen kölcsönző és büfé is, és lehet jelentkezni oktatásra a +36303905972-es számon. Szánkózni is lehet a sípályák környezetében több helyen, kérjük a lezárt területekre ne menjenek be cipővel, köszönjük. A szerpentin út majdnem fekete, téli gumival jól járható.

A héten folytatódik a téli időjárás, igyekszünk napról napra egyre több pályát megnyitni, kis türelmet kérünk, sajnos a korlátozottan rendelkezésre álló vízből, nem tudjuk egyszerre, az összes pályát behavazni. Keddtől besegítenek az égi hóágyúk is, így a hét közepére már az összes hóágyús pályánk várhatóan üzemelni fog. A visegrádiaknak üzenem, hogy hegyre fel, nem sok város mondhatja el magáról, hogy saját gleccsere van!

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.