Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Visegrád síterep leírás szállás cikk fotóalbum videó síiskola értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
Üzenet szövege
Feladó:  Visegrád - Nagyvillám
Dátum: 2019.01.08. 11:10
(Üzenetazonosító: 203195)
Visegrád - Nagyvillám Hozzászólások: 579
Regisztrált: 2009.12.11.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves rmikee!

A bébi pályánk mindig is benne volt a bérletrendszerünkben, így hét végén fizetősen (17 óra után ingyenesen), és hét közben ingyenesen használható, bárki számára. Aznap a 2/A pályánkra vonatkozott az a kitétel, hogy azt csak síoktatóval lehet kivételesen használni, mert még nem bírta volna el az üzemszerű használatot, csak azt tudom így elképzelni, hogy az Ön kérdését a pénztáros félreértette. A síiskolás árunk egyébként tartalmazza a sípálya és felvonó használatot, tehát az egy csomagár, és ezzel kedvezőbb az ajánlatunk a többi sípályához viszonyítva. Sajnálom, hogy ha látta, hogy többen használják "külsősök" a bébipályát, hogy esetleg a bejáratba álló kezelőnket nem kérdezte meg, mert pont a bébi pályánk zsúfoltsága miatt nyitottunk egy kizárólagos síiskola pályát (3/B), mert már mi sem tudunk ott hét végén oktatni.
A pályák nyitva tartásával kapcsolatban, ott érzem jogosnak a kiírást, ahol a pénztárból azt nem lehet belátni, hogy éppen mi működik (nagyobb pályarendszerek esetén), nálunk viszonylag egyszerű az eset. Ettől függetlenül megvizsgáljuk, hogyan tudnánk kulturáltan erről, helyben is tájékoztatást adni, az információ sosem elég, ezért is működik 5 db webkameránk.

Szeretném, ha nem gondolna rossz szájízzel a pályánkra, így következő alkalommal 50%-os engedményes jegyet ajánlok Önöknek a hét végén, illetve a 17 óra utáni, illetve hétközi ingyenes lehetőséget tudom felajánlani. Kérem a nevét küldje meg nekünk az info@visegradsipalya.hu címre!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Előzmény: (rmikee 203132)

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 13 vendég és 0 regisztrált felhasználó látogatja.