Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2019.02.01. 08:30
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Esik a hó, ma farsangi gleccser party éjfélig!

Ebben a szezonban, a bulik terén nagy lemaradásban vagyunk, ezért úgy döntöttünk, hogy nem várjuk meg az olvadást, és a meleg megérkezése előtt, ideális körülmények között, hatalmas buli keretében, szétsíeljük a pályát. Menni fog az összes felvonónk, az erdei tányéros lift is félútig, így sorban állás egyáltalán nem várható, mindenki pöröghet a zenékre, szabadon. A kölcsönzőnk is nyitva lesz 24-ig.

Ma 9-24-ig leszünk nyitva, az 1/A, 2/A, bébi, és 17-től a 3/A pályákkal. Hétközi árak és 3+1 akció, érdemes tele autókkal érkezni hozzánk, a buli idejére hétközi jegy is váltható. Nyitva a büfénk teljes kínálattal (lásd az árak menüpontban), a sí és sb kölcsönzőnk, és a +36303905972 számon lehet bejelentkezni oktatásra, vannak még szabad helyek a hét végi csoportokba. A hófánk pálya zárva van, de szánkózni lehet a pályák mellett ingyenesen.
A bulira vonatkozó akciós ár 3500.- Ft, (19-24-ig), mely tartalmaz egy pohár forral bort, vagy teát. A zenéről, sb-os kollégánk, Dj Gergő és büfésünk, Dj Dani gondoskodik.

Most nem értek rá nagyon gondolkodni, a gyors reagálás most fontos, tegyétek szabaddá magatokat ma estére, őrületes pörgés, fergeteges buli lesz, ahogy azt a törzsgárda már megtapasztalhatta. Természetesen a pályát utána rendbe rakjuk, hogy a hét végére is jó körülmények várják a hozzánk látogatókat, vastag havunk van, érdemes még hozzánk tervezni, hétfőn pedig itt az újabb lehűlés.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
2019-gleccserparty.png
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.