Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2019.02.12. 08:37
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Ma szép idő lesz, áramlik be a hideg levegő, éjszaka ágyúzást tervezünk!

Ma napos idő lesz, lehet barnulni a teraszokon, de mini gleccserünk nagy része árnyékban marad, és az alacsony páratartalomnak köszönhetően a harmatpont negatív tartományban lesz, így a hófelszínen fagyni fog, bármilyen hihetetlen (Ellenőrizd a meteo állomás adatainál!) Éjszaka már a hőmérséklet is negatív tartományban mozog, így reméljük indíthatjuk újra ágyúinkat, frissítve a pályák kényesebb részeit.

Ma, szokás szerint, 9-21-ig leszünk nyitva, az 1/A, 2/A, és ingyenes bébi pályákkal. Hétközi árak és 3+1 akció, érdemes tele autókkal érkezni hozzánk. Nyitva a büfénk teljes kínálattal (lásd az árak menüpontban), a Nordica sí és sb kölcsönzőnk, és a +36303905972 számon lehet bejelentkezni oktatásra. A szerpentin út jól járható.

A héten még biztosan üzemelünk, csütörtökön (febr. 14.), a II. Sípályák éjszakája és Valentin nap alkalmából 17-23-ig mindenkinek 3+1 kedvezmény, azaz 25% a jegyárakból, ráadásul 17-23-ig, 6 órára csak 4 órás jegyet kell váltanotok. Az árban egy forró ital is benne van, hölgyeknek külön meglepetés, jó buli lesz nagyszerű zenékkel! Reméljük a jövő héten komolyodik a tél, így akár még egy szép szezont is zárhatunk, és a 2018. március 11-i zárást is túlszárnyalhatjuk.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.