Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2020.01.20. 08:53
Előbb utóbb, a nap is kisüt, már 20. napja nyitva!

A megérkezett hidegfrontnak köszönhetően, a héten már nem lesz végig ködös idő, a nap is ki fog sütni, és éjszakánként fagyni fog, így tudunk újra ágyúzni. Mivel napközben nem sokan síelnek nálunk, így estére is találni még ratrak nyomokat a pályákon, tehát bátran el lehet még munka után is indulni hozzánk, kiváló pályák fogadják a hangulatos esti síre érkezőket. Ráadásul kis szervezkedéssel még a hétközi árakat is lejjebb lehet szorítani, 4 érkezőnek, csak 3 jegyet kell fizetni (3+1), az All You Can Move E-pass L-es csomaggal, pedig még lejjebb lehet faragni árainkat.

Ma is 9-21-ig leszünk nyitva, az 1/A, teljes 2/A és ingyenes bébi pályákkal, és akár 5 db sífelvonóval. Kedvezményes, hétközi jegyárak és 3+1 akció, érdemes a hangulatos esti sízést is kipróbálni. Nyitva természetesen a Nordica síkölcsönző és lehet jelentkezni síoktatásra közvetlenül, a +36303905972 számon is (előzetes jelentkezés javasolt). A büfénk teljes kínálattal várja a hozzánk látogatókat, hangulatos melegedőnkből pedig teljes panoráma nyílik a pályákra, így a szülők, nagyszülők, kényelmesen nyomon követhetik a pályákon zajló eseményeket. A bébi pálya végénél, pedig külön hócsúszka hely alakult ki a hóágyúknak köszönhetően, ahol ingyenesen lehet ismerkedni a hiánycikknek számító hóval.

Még mindig egy kis téli ékszerdoboz, a visegrádi gleccser és környéke, amit mindenkinek egyszer látni kell. A közelben lakó fővárosiaknak pedig az orvosuk írja fel, hogy legalább hetente kétszer, ki kell szabaduljanak a romló levegő szorításából. Kifogás még a munka sem lehet, mert minden nap 21-óráig vagyunk nyitva (pé, szo 22-ig), a fővárostól alig egy órára. Visegrádi szezonjegyesek, pedig még az ebédidőben is felugorhatnak hozzánk, sí büfé, majd egy-két csúszás, így biztos hatékonyabb lesz a délután.

Friss képek a honlapunkon, a képek menüpontban!

Mindenkit várunk szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
p20200119-205335-1000.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.