Menü ≡

Visegrád síterep leírás cikk galéria videó síiskola értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
Üzenet szövege
Feladó:  szivakandrasFérfiHaladó síelő
Dátum: 2021.02.21. 18:59
(Üzenetazonosító: 211753)
szivakandras Hozzászólások: 18
Regisztrált: 2020.01.13.

Sziasztok!

Tényleg milyen jó barát a köd! Gyakorlatilag nulla olvadás mellett konzerválja a pályát, amely immár több, mint 30 napja dacol a minduntalan visszatérő enyhüléssel.

Most képzeljétek el ugyanezt 90 napon keresztül, úgy, hogy a felső pálya is be van havazva. Na ez lenne az a pillanat, amikor visszaadnám az útlevelem és nem mennék többé Ausztriába. Ugyanazt az élményt kapnám a felesleges hozadékok (több órás autózás, méregdrága síbérlet, drága szállás és a síelés utáni felesleges holtidő, kényszertévézés stb.) nélkül. 90 napig síelhetnék ugyanolyan meredek pályán és amellet maradna időm a dolgaim intézésére, munkára és a pénztárcám is vastagabb maradna.

Hogy ez balga álom lenne? Lehet, hogy naív vagyok, de létezik az un. közösségi gyűjtés. Az ott összegyűlt pénzt a kitűzött célra lehet fordítani, nem úgy, mint egy teljesíthetetlen feltételekhez kötött vagy mások által lenyúlt állami támogatást.

Lehetne próbálkozni pl. ezen az oldalon:

https://www.gofundme.com/

Angolul is közzé lehetne tenni a szöveget. Nyomon követhető a beérkezett pénz. Egyesek óriási összegeket gyűjtöttek egész rövid idő alatt a legkülönbözőbb célokra.

De most szálljunk le a földre és élvezzük a pályát, amíg lehet.

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »