Menü ≡

Visegrád síterep leírás cikk galéria videó síiskola értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
Üzenet szövege
Feladó:  Visegrád - Nagyvillám
Dátum: 2021.02.23. 13:39
(Üzenetazonosító: 211793)
Visegrád - Nagyvillám Hozzászólások: 710
Regisztrált: 2009.12.11.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Szép napos idő, a mini gleccseren!

Éjszaka hótartalékaink felhasználásával, átdolgoztuk a pályákat, majd szépen elsimítottuk a ratrakkal, így ma kiváló pályafelülettel várjuk a hozzánk érkezőket. A 3/A pálya alján, elvékonyodott a hóréteg, így az már zárva van, de még át lehet csúszni az 1/A-ról a 2/A pályára, variálva a lecsúszási lehetőségeket. Szerencsére a szél nem fúj, így az enyhe idő ellenére nem indult meg az intenzív olvadás, így kitart a pálya még pár napig.

Ma is 9-19-ig vagyunk nyitva, az 1/A, 2/A és bébi pályával. Működik minden szolgáltatásunk, sí és sb iskola (bejelentkezés +36303905972), kölcsönző, és a külső kiadó ablakos büfénk is. Kedvezményes hétközi árak, ingyenes bébi pálya és 3+1 jegy akció, érdemes még munka után is kilátogatni hozzánk, hangulatos esti sízésünkre. A beltereken szájmaszk, kültéren 1,5 m-es távolságtartás kötelező, sorállásnál legalább csősál legyen!

Érdemes még a hétközi lehetőséget kihasználni, mert a jobb körülmények most vannak. A hét végéig szeretnénk nyitva lenni, a következő hetet meglátjuk megéli e gleccserünk, bízunk még egy jelentősebb lehűlésben, de az erre vonatkozó előrejelzések még bizonytalanok.

Várunk minden sportbarátot, szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
p20210223-080345-1000.jpg

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »